дом.телефон&интернет-мтел,глобул,вивател??
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: дом.телефон&интернет-мтел,глобул,вивател??
В работата сме с CableTel някъв пакет, мисля че най-евтиния. Свалям с 2мб а ъплоудвам с 150кб някъде. Телефона идея си нямам какъв е, само знам че имаш някви безплатни в мрежата на КейбълТел. Пакета е 2в1 и телевизия нямаме. Аз лично от нет-а съм доволен
Имам и нет от мтел 2гб на месец и от него съм доволен. Бързичко си отваря всичко и съм имал нет на места дет обхват на телефона нямам

Имам и нет от мтел 2гб на месец и от него съм доволен. Бързичко си отваря всичко и съм имал нет на места дет обхват на телефона нямам

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
dimithur написа:
Какъв слаб трафик какви 5 лева бе ? Точно проблема е в КРАТКОТО говорене, а не в дългото . Щото имаш начална такса 0.132 лв, още щом ти вдигнат отсреща слушалката си набутан, после ако щеш си ги изговори всичките 3600 минути наведнъж, ще са ти безплатни. ПРОБЛЕМА Е , че всеки говори ЗА КРАТКО И НАЧЕСТО, още повече като си мисли, че ще му е безплатно. Като те набутат един месец със 100-150 лв ще се усетиш и ще спреш да го ползваш, но за сметка на това ще си ползваш цяла година ИНЕТРНЕТ ЗА 30 ЛВ, КОЙТО ПО ПРИНЦИП СТРУВА 15 ! Пак си вътре. Не ви ли е ясно, че щом некой иска да подписвате договор за 1,2 ... 200 години, значи има някаква уловка иска да ви извърти ?Елементарно е, ако нямаше уловки, ми услугата Е ТОВА, КОЕТО СИ МИСЛИШ, ЧЕ Е, И СИ ДОВОЛЕН ОТ НЕЯ, то е ясно, че няма нужда да ти опират пистолета в главата и да те карат да се заробваш да си им абонат за n-брой години ?
Хм, не мога да ти отговора на 100% сигурно, защото ф-рите не са пред мен, но по спомени има разговори в СЛАБИЯ ТРАФИКА, където графата е 0.00лв. без първоначална такса, но ПАК КАЗВАМ, не съм сигурна.....както и да е.
Надали ще вдигнеш слушалката 1000 пъти в месеца, че сметката да ти е 132 лв........но затова са въпросинте договори, клиента да чете.
Практиката, която не харесвам на Виваком е, че ти подновяват договора АВТОМАТИЧНО, без да те питат

Escape, може и аз да съм в добър обхват

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Ами подновяват го защото пише в подписания от теб договор, ако не си го подновиш ти или не се откажеш 2 дни преди изтичането на договора, той ще бъде автоматично подновен. Така вече е и в Глобул, който е подписал след 09.2008 му се подновява автоматично
и при М-тел трябва да е така.
И за да не съм офф, за домашен телефон най-добре си е Виваком. Интернет ако можеш да избягаш от тези мобилните е добре. А както казваш, че е нова кооперацията и за да не подписваш договори можеш да опиташ и предплатен интернет от мобилните оператори. Глобул задължително има така избягваш обвързване докато ти дойде читав нет

И за да не съм офф, за домашен телефон най-добре си е Виваком. Интернет ако можеш да избягаш от тези мобилните е добре. А както казваш, че е нова кооперацията и за да не подписваш договори можеш да опиташ и предплатен интернет от мобилните оператори. Глобул задължително има така избягваш обвързване докато ти дойде читав нет

Е те много ясно, че ще отбележат във фактурите с голям и болд-нат шрифт сметките дето са уж 0.00 лв
Но я са ги трупнали към месечната такса, я някъде другаде, щом са написани по договор, просто няма никакъв шанс да се минат. В предишната ми работа уж водех някакви отчети на тел. разговори - на Мтел фактурите бяха по един ферман от 100 листа, всичко описано до секундата точно и ясно. На БТК фактурата беше 2 мижави странички с нещо написано на тях - примерно : изходящи разговори 20лв, абонаментни такси и други глупости - 200 лв ... абе мижи да те лажем отвсякъде, както се казва.
Инак за мобилния интернет на родните ни gsm оператори и той е мижи да те лажем - мобилен, ама само за големите градове, излез някъде извън тях и ще се чудиш на кой стълб да се покатериш с лаптоп белким хванеш една чертичка, колкото да ти се отвори пощата в продължение на един час

Инак за мобилния интернет на родните ни gsm оператори и той е мижи да те лажем - мобилен, ама само за големите градове, излез някъде извън тях и ще се чудиш на кой стълб да се покатериш с лаптоп белким хванеш една чертичка, колкото да ти се отвори пощата в продължение на един час

jordanov написа:Ами подновяват го защото пише в подписания от теб договор, ако не си го подновиш ти или не се откажеш 2 дни преди изтичането на договора, той ще бъде автоматично подновен. Така вече е и в Глобул, който е подписал след 09.2008 му се подновява автоматичнои при М-тел трябва да е така.
За домашен телефон най добре си е скайп - за 6лв на месец говориш накорем с цяла България. Без скрити такси, без договори, без мошенници. Проблема е, че трябва да имаш PC+интернет. А аз примерно след като имам ПЦ+интернет, и през ум не ми е минавало нито да си слагам домашен телефон, нито пък телевизия

((:BuKcu:)) написа:
Escape, може и аз да съм в добър обхват, но и в роуминг като бях скоростта беше нормална
A ако не е тайна, колко плати после след тоя интернет в роуминг, щото гледам в сайта на глобул е 1.80 на 100кб (естествено, че са го написали за 100кб, щото инак като напишат 18лв на МБ и ще те откажат на секундата да ползваш тая услуга) ?
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
dimithur написа:((:BuKcu:)) написа:
Escape, може и аз да съм в добър обхват, но и в роуминг като бях скоростта беше нормална
A ако не е тайна, колко плати после след тоя интернет в роуминг, щото гледам в сайта на глобул е 1.80 на 100кб (естествено, че са го написали за 100кб, щото инак като напишат 18лв на МБ и ще те откажат на секундата да ползваш тая услуга) ?
Още не знам, не е излязла ф-ра

dimithur написа:Mini написа:За мен това е доста добра оферта: http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... acom_home/
Оффффффффф не говориии глупости ми чети договорите ще вземе да набуташ човека![]()
![]()
![]()
3600 включени минути на месец ? Да ама не , включен ти е един голем КУРРРРРРРРРРРРР![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отвори и чети общите условия !!!
11. Първоначалната цена за селищен и междуселищен разговор от 0,132 лв. не се прилага за включените в пакетната услуга минути.
Демек мислиш си че имаш 3600 минути разговори и провеждаш да кажем 1000 разговора за 1 месец с продължителност 1 минута всеки. Демек ще платиш 30лв + 132 =162 лв
Егати промоцията нема що![]()
![]()
![]()
Айде престанете да бъдете такива балъци щото затова е на това положение тая държава, всеки ви го начуква, а вие се кефите![]()
![]()
Пич, ти хубаво си чел, но не си разбрал добре. Първоначална цена не се прилага за тези 3600 минути, т.е. за минутите включени в пакета няма първоначална цена. Понимаеш? Ако надвишиш минутите в пакета ще те таксуват съгласно техните тарифи.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
това за тея пари ми се вижда най оферта, http://ekk.bg/mod_promo_view_419.html
цифрова тв!!,интернет 6mpbs което за браузване ми стига,и телефон 0.04ст за градски и 0.08ст селски
тъпото е че мацката ми каза че нашия блок е бил заплануван за окабеляване ама до месец нямало да стане
цифрова тв!!,интернет 6mpbs което за браузване ми стига,и телефон 0.04ст за градски и 0.08ст селски

тъпото е че мацката ми каза че нашия блок е бил заплануван за окабеляване ама до месец нямало да стане

kiko написа:това за тея пари ми се вижда най оферта, http://ekk.bg/mod_promo_view_419.html
цифрова тв!!,интернет 6mpbs което за браузване ми стига,и телефон 0.04ст за градски и 0.08ст селски![]()
Oх точно от трън та на глог
http://www.hamali.bg/blog/152/
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=20928
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=105728
http://napravisisam-bg.com/viewtopic.php?f=23&t=12
и още много излизат в гугъл, забележете на търсене "евроком интернет", а не примерно "скапан интернет от евроком"

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами не знам да ти кажа,повечето от отрицателните мнения са от 07-08г. или от Пловдив
до сега поне малко да са подобрили качеството
ще видим може да ги тествам за най краткия им срок за договор пък ако стават-супер ако ли не ще търсим други тва е най лестното
до сега поне малко да са подобрили качеството

ще видим може да ги тествам за най краткия им срок за договор пък ако стават-супер ако ли не ще търсим други тва е най лестното
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2