Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
Ачи, нали ти казах че пешка ще ми кажеш на живо, стига си нагъвал милки и карал кармъзъ лъскачки фитнесе, вкарай малко акъл
Може да провериш всъщност от кога(от кога започва да се среща като понятие) и до какво квалифицират SUV(sport utility vehicle) и какво всъщност се има в предвид под "джип" в България, ако с който и да е нов модерен джип (както ти го наричаш) изкараш и 20км на оффроуд (не крива поляна) ще ти купа още една кармъзъ.
А за динамиката нищо не каза има ли общо с ускорението според онзи "балък" Нютон или няма
А за МС, бате не им вервай на тея лъжци за секундите от 0 - 100, сигурно ги прави за 14, ама маркетингови трикове

Може да провериш всъщност от кога(от кога започва да се среща като понятие) и до какво квалифицират SUV(sport utility vehicle) и какво всъщност се има в предвид под "джип" в България, ако с който и да е нов модерен джип (както ти го наричаш) изкараш и 20км на оффроуд (не крива поляна) ще ти купа още една кармъзъ.
А за динамиката нищо не каза има ли общо с ускорението според онзи "балък" Нютон или няма

А за МС, бате не им вервай на тея лъжци за секундите от 0 - 100, сигурно ги прави за 14, ама маркетингови трикове

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
///peter написа:...
Пак не мислиш бе- ползвай я тая глава малко... Не казвам, че няма да е бърз- напротив, ще е зверски бърз на доускорение и като цяло. Но и също така много добре знам как се правят 0-100 за около 5сек. и отговорът е само един- много трудно и с майсторлък. Другият вариант е система за Launch Control, но с толкова мощност ще е доста трудно дори и по този начин... А и като се сетя с тея 1000++ Нютона при 2100 об/мин. колко много са не ми се мисли как ще тръгнеш с повечко газ без да подпалиш гумите

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аве тез алдачии веее, какъв допир имаш ти с кола до 5 секунди, че ми стана много интересно
Ти се опитай да помислиш малко, дали брабус ще си позволят да излъжат за времето на кола за Е400 000, при условие че има достатъчно измервателна апаратура за теста. Ама тва не е като в България да си лаляш само, там хората мислят, че който купи колата най-вероятно ще я засече на ринга и ще им спука дупетата ако това което са му казали не е така

Ти се опитай да помислиш малко, дали брабус ще си позволят да излъжат за времето на кола за Е400 000, при условие че има достатъчно измервателна апаратура за теста. Ама тва не е като в България да си лаляш само, там хората мислят, че който купи колата най-вероятно ще я засече на ринга и ще им спука дупетата ако това което са му казали не е така

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Яяяяя, ко зайчи излезна от тука:
http://www.youtube.com/watch?v=Bvvqo2jWZw0
тествали го от аутобилд - ко танааа, само си лаляте
http://www.youtube.com/watch?v=Bvvqo2jWZw0
тествали го от аутобилд - ко танааа, само си лаляте
- ms
-
-
Аз тест не видях тук- видях рекламно клипче... А и точно на тестовете на Ауди Билд НЕ вярвам. Казах НЕзависим тест, а АБ са далеч от разбирането ми (и не само моето) за независима медия
А моя допир с коли правещи 0-100 за около 5сек. го зае*и- приеми, че го има. Не казвам, че държа в гаража ///М5, но не е като да нямам опити с мощни автомобили само на задно
Казах едно нещо- времето ще го повярвам само като го видя... И разбира се постигнато с нормалните гуми- не с някои сликове
ПС: Направо се чудя как още не е заключена темата- да спорим за БМВ бива, ама да правим толкова страници за Мерник и да ни оставят на спокойствие ми е чудно... Явно модовете са в настроение

Казах едно нещо- времето ще го повярвам само като го видя... И разбира се постигнато с нормалните гуми- не с някои сликове

ПС: Направо се чудя как още не е заключена темата- да спорим за БМВ бива, ама да правим толкова страници за Мерник и да ни оставят на спокойствие ми е чудно... Явно модовете са в настроение

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Нещо друго? Изискване за размера на гумата имаш ли?
С 15, с 14, ако искаш може и с 13ски.
Бензина Български да сложим?
Бензина Български да сложим?

- ms
-
-
Ако сложим БГ бензин, тоя кашон ще стане има-няма 500 коня и 600 Нютона и верно ще ускорява за 15секунди до 100

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
А за динамиката нищо не каза има ли общо с ускорението според онзи "балък" Нютон или няма![]()
Както кажеш - динамика и ускорение по права линия за тебе едно и също , щот навсякъде говориш за 0-100 за 0-200 и никъде не си споменал напречно ускорение и тн

Нещо друго? Изискване за размера на гумата имаш ли?
Щом за тебе няма значение дали гумите са сликове или не - ок - карай без грайфер , то нали слик , семи-слик все тая ... е като завали дъжд или падне мъглица ще си "аут ъф дъ уей" ама карай , важното е да се спори
Искам само да те питам - след хилядите глупости в тая тема - НЯМА ли да спреш вече ?
темата реве за ключ одавна , не заради това че говорим за Брабус (щот на тая кола не се вижда мерник никъде) а най-вече заради това , че един човек се е заел да спами до безкрай

мисля, че изцяло разнищихте джиповете, сув-овете, милионерите и ускорението... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила