Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 10:34

Ачи, нали ти казах че пешка ще ми кажеш на живо, стига си нагъвал милки и карал кармъзъ лъскачки фитнесе, вкарай малко акъл :mhihi:
Може да провериш всъщност от кога(от кога започва да се среща като понятие) и до какво квалифицират SUV(sport utility vehicle) и какво всъщност се има в предвид под "джип" в България, ако с който и да е нов модерен джип (както ти го наричаш) изкараш и 20км на оффроуд (не крива поляна) ще ти купа още една кармъзъ.

А за динамиката нищо не каза има ли общо с ускорението според онзи "балък" Нютон или няма :mhihi:

А за МС, бате не им вервай на тея лъжци за секундите от 0 - 100, сигурно ги прави за 14, ама маркетингови трикове :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 11:03

///peter написа:...
А за МС, бате не им вервай на тея лъжци за секундите от 0 - 100, сигурно ги прави за 14, ама маркетингови трикове :mhihi:

Пак не мислиш бе- ползвай я тая глава малко... Не казвам, че няма да е бърз- напротив, ще е зверски бърз на доускорение и като цяло. Но и също така много добре знам как се правят 0-100 за около 5сек. и отговорът е само един- много трудно и с майсторлък. Другият вариант е система за Launch Control, но с толкова мощност ще е доста трудно дори и по този начин... А и като се сетя с тея 1000++ Нютона при 2100 об/мин. колко много са не ми се мисли как ще тръгнеш с повечко газ без да подпалиш гумите :roll: За мен реално е някъде около 5сек. +- малко (по-скоро в +), но нека изчакаме да видим реални тестове и опити- на данни от производителя никога не съм вярвал много...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 11:15

Аве тез алдачии веее, какъв допир имаш ти с кола до 5 секунди, че ми стана много интересно :mhihi:
Ти се опитай да помислиш малко, дали брабус ще си позволят да излъжат за времето на кола за Е400 000, при условие че има достатъчно измервателна апаратура за теста. Ама тва не е като в България да си лаляш само, там хората мислят, че който купи колата най-вероятно ще я засече на ринга и ще им спука дупетата ако това което са му казали не е така ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 11:17

Яяяяя, ко зайчи излезна от тука:

http://www.youtube.com/watch?v=Bvvqo2jWZw0

тествали го от аутобилд - ко танааа, само си лаляте

Аватар

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 12:02

Аз тест не видях тук- видях рекламно клипче... А и точно на тестовете на Ауди Билд НЕ вярвам. Казах НЕзависим тест, а АБ са далеч от разбирането ми (и не само моето) за независима медия ;) А моя допир с коли правещи 0-100 за около 5сек. го зае*и- приеми, че го има. Не казвам, че държа в гаража ///М5, но не е като да нямам опити с мощни автомобили само на задно :roll:

Казах едно нещо- времето ще го повярвам само като го видя... И разбира се постигнато с нормалните гуми- не с някои сликове :mhihi:

ПС: Направо се чудя как още не е заключена темата- да спорим за БМВ бива, ама да правим толкова страници за Мерник и да ни оставят на спокойствие ми е чудно... Явно модовете са в настроение :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2010, 12:05

Нещо друго? Изискване за размера на гумата имаш ли?
С 15, с 14, ако искаш може и с 13ски.
Бензина Български да сложим? :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 19 Яну 2010, 12:24

Ако сложим БГ бензин, тоя кашон ще стане има-няма 500 коня и 600 Нютона и верно ще ускорява за 15секунди до 100 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Яну 2010, 12:26

А за динамиката нищо не каза има ли общо с ускорението според онзи "балък" Нютон или няма :mhihi:

Както кажеш - динамика и ускорение по права линия за тебе едно и също , щот навсякъде говориш за 0-100 за 0-200 и никъде не си споменал напречно ускорение и тн :mhihi:
Нещо друго? Изискване за размера на гумата имаш ли?
С 15, с 14, ако искаш може и с 13ски.

Щом за тебе няма значение дали гумите са сликове или не - ок - карай без грайфер , то нали слик , семи-слик все тая ... е като завали дъжд или падне мъглица ще си "аут ъф дъ уей" ама карай , важното е да се спори
Искам само да те питам - след хилядите глупости в тая тема - НЯМА ли да спреш вече ?
ПС: Направо се чудя как още не е заключена темата- да спорим за БМВ бива, ама да правим толкова страници за Мерник и да ни оставят на спокойствие ми е чудно... Явно модовете са в настроение

темата реве за ключ одавна , не заради това че говорим за Брабус (щот на тая кола не се вижда мерник никъде) а най-вече заради това , че един човек се е заел да спами до безкрай :no:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Яну 2010, 18:18

мисля, че изцяло разнищихте джиповете, сув-овете, милионерите и ускорението... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата