поредната малумщина в кат !!!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kalata8603
- Потребител
-
- Кара: Е 39 523i
поредната малумщина в кат !!!
здравейте колеги ! та положението при мен е следното .... значи взеха ми книжката за алкохол на 03.10.2009-та година ! става въпрос за 0. 71 промила ....та преди няколко седмици отивам да си вземам наказателното постановление в кат , понеже не стана в софия и бях преценил че поне 3 месеца трябва да минат за да съм сигурен че е тук ...отивам на гишето ..наказанието ми е 350 лева акт и 7 месеца лишаване и онзи ми заявява че имам да плащам още един стар акт ..със излязло наказателно постоновление обжалвано лично от мен .....от 2006-та година !!?!!! наказателното е обжалвано по надлежния ред през 2008-ма година и аз нито съм получавал решение от съда нито съм се разписвал някъде че ми е връчвано подобно решение ! адреса ми по местоживене не е сменян а и всичките ми актове от въпросната 2006-та обжалвани от мен са спечелени и след всяко едно решение на съда съм уведомяван лично срещу подпис ! ОСВЕН ТОЗИ АКТ ! кофтито е че в него ми вземат точки - 8 ! и така гадовете ако ми вземат и още 10 сега за алкохол ми е чудно въобще ще ми останат ли някакви !(понежи имам и един за без колан)ако някой е имал подобен проблем нека сподели , какво мога да предприема за да имам все пак някакви точки в книжката ! не ми е за парите акта е 150 лева , гледам да си пазя точките че иначе кофти !
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Re: поредната малумщина в кат !!!
Ето тук е редно да си пуснеш темата - viewtopic.php?f=1&t=181272. Следващият път като си се засилил да пускаш тема, вземи поогледай се малко къде какво и тогава пускай 

Ами можеш да предприемеш едно нещо - като начало би могъл да си слагаш колана и да не се качваш на колата след употреба на алкохол;)
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
оправи си заглавието...
старото наказателно стигало ли е до съд изобщо... щото някои ги решават и шефовете на кат... и ако не трябва да ти отнемат нещо /книжлето/, май изобщо си не правят труда да те търсят... така или иначе, ти сам кацаш рано или късно...
старото наказателно стигало ли е до съд изобщо... щото някои ги решават и шефовете на кат... и ако не трябва да ти отнемат нещо /книжлето/, май изобщо си не правят труда да те търсят... така или иначе, ти сам кацаш рано или късно...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
същата ситуация при мен, при консултация със длъжностно лице научих, че актовете имат 2 години давностен срок, т.е. нямат право да искат да го плащаш, тъй като е от 2006-та и са минали бая годинки, при мен ситуацията е същата, но акта ми е от 2007-ма края

You said: "Time will change!" What if it changes you?
ами колега като чета... алкохоли, без колани, актове, обжалвани други актове.... вместо да търсиш как да се оправиш, не е и по добре да почнеш да караш малко по правилата 

6 мнения
• Страница 1 от 1