Вложка Е9 торкс
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Вложка Е9 торкс
търся си вложка вътрешен торкс Е9. всички коплекти прескачат този номер. някой знае ли откъде може да си го купя?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Вложка Е9 торкс
"Бета" на Сливница .... Далко моторс ... Там ако няма ....
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Tи колко си прав за тях .... Как не се сетих,ей сега ще отскоча до там да си наскубя 2-3 неща,че ги бях забравил!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Благодарско! ще питам там!
my mods:
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Като погледнах темата и се присетих че имам желанието да си купя някакви сносни инструменти, но въобще не съм се интересувал кои фирми предлагат качество на достъпни цени (сравнително). Ако някой може да предложи гидория до 100-150лв., като се има в предвид че няма да ми трябва за някакви профи ремонти, но не искам да има и 20-30 части... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Най-качествените инструменти са Facom,поне на Българският пазар,цените верно са височки,но сравнение с качеството и това че имат доживотна гаранция направо са си без пари,купуваш един път инструмента и забравяш,на мен примерно са ми заменяли малка тричотка дето изпусна след зверски издевателства над нея-замениха ми я без никакви грижи,едни чираци също,дори ми ги замениха със следващия модел,защото този като моята не се произвеждаше вече,и то ми я замениха близо 2 години след като си я бях купил
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
колега виж какво точно ти трябва и пробвай да си го набавиш поотделно, поне така мисля, че ще си намериш също качествени неща и на не висока цена
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Е.Димитров написа:Най-качествените инструменти са Facom,поне на Българският пазар,цените верно са височки,но сравнение с качеството и това че имат доживотна гаранция направо са си без пари,купуваш един път инструмента и забравяш,на мен примерно са ми заменяли малка тричотка дето изпусна след зверски издевателства над нея-замениха ми я без никакви грижи,едни чираци също,дори ми ги замениха със следващия модел,защото този като моята не се произвеждаше вече,и то ми я замениха близо 2 години след като си я бях купил
При положение че ще се използват неповече от 10-20 пъти в годината, смятам че подобна инвестиция е излишна, но все пак не искам да купувам и боклуци...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
За тези пари можеш да си вземеш нащо добро на Rico..........Иначе Facom е върха на сладоледа 

10 мнения
• Страница 1 от 1