Нокия Е 72 - въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Нокия Е 72 - въпрос

Мнение от Is. » 21 Яну 2010, 17:50

Бихте ли помогнали със сайт за сваляне на софтуер за този модел и по-специално БДС/фонетика , че не е удобно писането само на енглиш , най малкото за форума :roll: , че рових из нета , ама съм малко '' на вие '' с новите технологии и нищо не открих ... :roll:
П.С. Или поне форум в който да задам този въпрос .
Благодаря предварително !!!
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Нокия Е 72 - въпрос

Мнение от European » 21 Яну 2010, 17:58

В самия телефон би трябвало да има настройка да се пише на българки. Менюто на какъв език е да ти кажа по-подробно къде да видиш :)
Ако е на английски - Tools -> Settings -> General -> Personalisation -> Language -> Writings language ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Is. » 21 Яну 2010, 18:19

European написа:В самия телефон би трябвало да има настройка да се пише на български.

Телефонът е с българско меню , но няма опция за избиране на Български , като език за писане . Немски , Английски , Френски и Румънски само .
Принципно ме интересува не само това :roll: .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 21 Яну 2010, 18:20

Ако пишеш на фонетика, ще се видиш в чудо с куерти клавиатурата и БГ правописа :)
Иначе има си форум за тези неща, скоро започнах да чета там и има страшно много инфо за всичко за този род технологии... няма да правя реклама, сам ще си го намериш :)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Is. » 21 Яну 2010, 19:04

kriso85 написа: има си форум за тези неща сам ще си го намериш :)[/size]

Айде пусни едно ЛС де :roll: ........

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 21 Яну 2010, 19:12

Има доста места, където може да се чете. Аз главно ползвам чуждестранни сайтове и форуми, но също и някои български. Неискам да правя реклама, защото нямам абсолютно никакви връзки с такива сайтове, освен че съм потребител. :)
Ще ти кажа аз как ги намерих. От google -> ключова дума "smartphone" и излизат доста неща ;) Може да се конкретизира и търсенето за България :)
Ако имаш някакви въпроси за програми и т.н. ще помагам с каквото мога!
Успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 22 Яну 2010, 0:18

Is написа:Бихте ли помогнали със сайт за сваляне на софтуер за този модел и по-специално БДС/фонетика , че не е удобно писането само на енглиш , най малкото за форума :roll: , че рових из нета , ама съм малко '' на вие '' с новите технологии и нищо не открих ... :roll:
П.С. Или поне форум в който да задам този въпрос .
Благодаря предварително !!!

http://smartphones-world.com/forum/inde ... df921d4ba2

http://e71nokia.net/?cat=17
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Is. » 22 Яну 2010, 9:29

Благодаря на отзовалите се :bchug: . Може да се заключва .

Изображение

Назад към Извън Темата