СЪРДЕЧНО, ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: СЪРДЕЧНО, ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
ms написа:.......................................................................................
Тук може и да има, ама се сети колко хора изобщо ще спрат да те видят що си я закъсал на пътя
Е аз съм спирал, дори в тъмно на магистралата. Може да изям дървото някой път, ама като ми махнат спирам, щот може човешки живот да зависи от това спиране. Браво на колегата!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
kulov написа:Колега, как може да пуснеш жена си и щерката с някакъв непознат на магистралата, без дори да му запишеш номера на колата?!? Верно, човекът се е оказал стабилен и е свършил работа, но знаеш в каква страна живеем и какви неща четем и гледаме по новините всеки ден.
Иначе браво на колегата с баварския гранд и от мен!
Нямам нито жена(вече

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Е.Димитров написа:Като почнах да чета темата ми стана много смешно на момента "взе жената и дъщерята и изчезна в тъмнина" така прочвуча че все едно му е помогнал със семейните проблеми![]()
![]()
Иначе ЕВАЛА на колегата,това е човечност...аз една вечер стоях на магитрала тракия 4 часа и единственото БМВ дето спря беше на пътна помощ...късмет да го еВа,ако бех жена щеа да се изпотрепат да спират

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ktv написа:Е аз съм спирал, дори в тъмно на магистралата. Може да изям дървото някой път, ама като ми махнат спирам, щот може човешки живот да зависи от това спиране. Браво на колегата!
Бе като се сетя за тебе си мисля, че няма да е чак толкова лесно да изядеш дървото

То и аз съм спирал и ще спирам, но не е там работата... Лошото е, че нормалната реакция да спреш и да помогнеш на закъсал човек на пътя вече е рядко срещано явление и затова периодично се пускат такива теми...
И браво на колегата който е помогнал- дано са повече такива на пътя...
Привет на всички!
Благодаря на модераторите за проявеното съчувствие.
Колеги на вас може да ви е смешно, но ..... така си беше. Преди да спре колегата махахме като улави на автобус "БИОМЕТ" и още един мина /не си спомням какъв беше/ ...... все едно не са видели никой. Бях се заровил в багажника и благославях рейсаджиите с прилични думи когато чух, че спря кола в последствие чух жена ми да казва ние тръгваме и докато се измъкна да погледна с какво …… колата наистина потъна в мъглата. Смешно за някои, но на мен ми се подкосиха краката докато не ги чух по телефона и че всичко е ОК.
ЕВАЛА на колегата. В тия вълчи времена рядко са хората като него. Да кара с кеф бавареца и безаварийно.
Ако е рекъл Господ дано някой ден се срещнем - да почерпя.
Благодаря на модераторите за проявеното съчувствие.

Колеги на вас може да ви е смешно, но ..... така си беше. Преди да спре колегата махахме като улави на автобус "БИОМЕТ" и още един мина /не си спомням какъв беше/ ...... все едно не са видели никой. Бях се заровил в багажника и благославях рейсаджиите с прилични думи когато чух, че спря кола в последствие чух жена ми да казва ние тръгваме и докато се измъкна да погледна с какво …… колата наистина потъна в мъглата. Смешно за някои, но на мен ми се подкосиха краката докато не ги чух по телефона и че всичко е ОК.
ЕВАЛА на колегата. В тия вълчи времена рядко са хората като него. Да кара с кеф бавареца и безаварийно.

Ако е рекъл Господ дано някой ден се срещнем - да почерпя.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2