Има ли начин да се спре СМС спама на Глобул?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Има ли начин да се спре СМС спама на Глобул?
Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де 

In Ban We Trust!
eraziel написа:Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де
интересно ми е, но няма да ми кажат :>
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Fking написа:eraziel написа:Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де
интересно ми е, но няма да ми кажат :>
що?? Ама добре си направил че си подал жалба

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) санкционира „Космо България мобайл“ ЕАД (Глобул) и „Мобилтел“ ЕАД, както и лицата, представляващи предприятията, за неизпълнение на наложени от регулатора ценови ограничения, съобщиха от комисията.
До изпълнение на задълженията им на всеки от операторите е наложена имуществена санкция в размер на 5000 лв. седмично, а на представляващите ги лица са определени глоби в размер на 500 лв. седмично.
На 17 март 2009 г. КРС прие анализ и определи пазара на терминиране на гласови повиквания в индивидуални мобилни мрежи като съответен пазар, подлежащ на „ex ante регулиране“ (предварително налагане на задължения), определи предприятия със значително въздействие на същия и им наложи специфични задължения, пише в съобщението.
На трите български мобилни оператора „Виваком“, „Глобул“ и „Мобилтел“ бяха определени ценови ограничения, изразяващи се в задължение за поетапно намаляване на цените за терминиране на мобилни разговори в техните мрежи по график, определен от регулатора.
Считано от 1 януари 2010 г., цените за терминиране в мрежите на операторите трябва да бъдат 20,5 ст. (силен трафик) и 15 ст. (слаб трафик).
„Глобул“ и „Мобилтел“ не са представили на регулатора подписани анекси към договорите за взаимно свързване, удостоверяващи прилагането на ценовите ограничения, включително и след изпратените от КРС покани за доброволно изпълнение.

Pffffffff 5000 на седмица, сещате ли се колко пари прибират от това, че не свалят цените
500 пъти по 5000. Пак прах в очите на простолюдието 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Fking написа:Има дни в които ми пращат по няколко рекламни СМС-а. Включително и период в който се опитваха да ме зарибят да играя хазарт (прати 1 лев и може да спечелиш 500 000). Няколко пъти оператори категорично ми заявават, че нямам опция да ги спра.
Аз не помня да съм се подписвал, да си плащам, за да ме спамят. Има ли начин да се спре тази наглост?
Шефът ми се обади на агента, който отговаря за фирмените телефони и каза, че ако някой от телефоните в групата получи още 1 смс със спам - местим групата.
И от тогава не съм получил нито един

Мен са пък Грабул ме тероризират със спам да си подновявам договорите на 3те карти дето имам . Щото нали лятото са задължени да свалят цените щат не щат и са облъчват яко да си преподпишеш договора на старите цени да могат да те товарят още поне годинка
Ама ще ми пишкат яжката 

- ImamDirektoriya
- Потребител
-
Vivatel са същите спамъри, отвратителни са и Vivatel и Globul.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2