Има ли начин да се спре СМС спама на Глобул?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Има ли начин да се спре СМС спама на Глобул?

Мнение от eraziel » 21 Яну 2010, 19:24

Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де :)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 22 Яну 2010, 0:56

eraziel написа:Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де :)

интересно ми е, но няма да ми кажат :>

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 22 Яну 2010, 1:24

Fking написа:
eraziel написа:Ама поинтересувай се колко ще ги глобят де :)

интересно ми е, но няма да ми кажат :>

що?? Ама добре си направил че си подал жалба :bowdown: :bowdown: :clap: :clap: Аз днеска им дадох 175 лева :ranting: 75 лева сметка и 100 лева обещетение ?? :dunno: И аз си мислих да ходя в комисията за защита на потребителите,щото в тоя договор който гледах ,че са ми дали едвам успях да видя че им дължа неустойка.Не ги знам дали щяха да ми помогнат,но добре са ги глобили за тия смс-и.Те с тия смс-и освен че те подбуждат към харартна дейност,правят и реклама :winky: Ужас е......ужас е и няма да се оправят тия неща никога тука.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 22 Яну 2010, 20:08

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) санкционира „Космо България мобайл“ ЕАД (Глобул) и „Мобилтел“ ЕАД, както и лицата, представляващи предприятията, за неизпълнение на наложени от регулатора ценови ограничения, съобщиха от комисията.

До изпълнение на задълженията им на всеки от операторите е наложена имуществена санкция в размер на 5000 лв. седмично, а на представляващите ги лица са определени глоби в размер на 500 лв. седмично.

На 17 март 2009 г. КРС прие анализ и определи пазара на терминиране на гласови повиквания в индивидуални мобилни мрежи като съответен пазар, подлежащ на „ex ante регулиране“ (предварително налагане на задължения), определи предприятия със значително въздействие на същия и им наложи специфични задължения, пише в съобщението.

На трите български мобилни оператора „Виваком“, „Глобул“ и „Мобилтел“ бяха определени ценови ограничения, изразяващи се в задължение за поетапно намаляване на цените за терминиране на мобилни разговори в техните мрежи по график, определен от регулатора.

Считано от 1 януари 2010 г., цените за терминиране в мрежите на операторите трябва да бъдат 20,5 ст. (силен трафик) и 15 ст. (слаб трафик).

„Глобул“ и „Мобилтел“ не са представили на регулатора подписани анекси към договорите за взаимно свързване, удостоверяващи прилагането на ценовите ограничения, включително и след изпратените от КРС покани за доброволно изпълнение.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 22 Яну 2010, 20:50

Pffffffff 5000 на седмица, сещате ли се колко пари прибират от това, че не свалят цените :lol: 500 пъти по 5000. Пак прах в очите на простолюдието :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Яну 2010, 21:07

Fking написа:Има дни в които ми пращат по няколко рекламни СМС-а. Включително и период в който се опитваха да ме зарибят да играя хазарт (прати 1 лев и може да спечелиш 500 000). Няколко пъти оператори категорично ми заявават, че нямам опция да ги спра.
Аз не помня да съм се подписвал, да си плащам, за да ме спамят. Има ли начин да се спре тази наглост? :)

Шефът ми се обади на агента, който отговаря за фирмените телефони и каза, че ако някой от телефоните в групата получи още 1 смс със спам - местим групата.

И от тогава не съм получил нито един :) хихихихи
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Яну 2010, 3:21

Мен са пък Грабул ме тероризират със спам да си подновявам договорите на 3те карти дето имам . Щото нали лятото са задължени да свалят цените щат не щат и са облъчват яко да си преподпишеш договора на старите цени да могат да те товарят още поне годинка :mhihi: Ама ще ми пишкат яжката :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар

Мнение от ImamDirektoriya » 26 Яну 2010, 19:38

Vivatel са същите спамъри, отвратителни са и Vivatel и Globul.

Предишна

Назад към Извън Темата