режещ плотер
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
режещ плотер
знам, че тука има много хора разбиращи от много неща и затва питам директно, трябва ми режещ плотер за кожа.
Вече се свързах с няколко фирми, обаче цените, започват боклуджийските от 15 до 50 по-норамлните и 120хил оборотните
ето пример от по-скъпите http://www.youtube.com/watch?v=IOs_rbKbLKk
Някои хора, които правят такива самоделки ??? бях се свързал с една бг фирма, ама и те са мотото ден година храни
Вече се свързах с няколко фирми, обаче цените, започват боклуджийските от 15 до 50 по-норамлните и 120хил оборотните

Някои хора, които правят такива самоделки ??? бях се свързал с една бг фирма, ама и те са мотото ден година храни
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: режещ плотер
Колега съмоделки трудно
Хрумна ми да пробваш на Плотер за фолио,то няма да стане защото кожата е доста по дебела от фолиото и кожата няма подложка
Желая ти успех,но мисля,че без пари няма да минеш,и е добре да купиш читав щото не искам да ти казвам с гадните плотери каква фира се прави.

Хрумна ми да пробваш на Плотер за фолио,то няма да стане защото кожата е доста по дебела от фолиото и кожата няма подложка
Желая ти успех,но мисля,че без пари няма да минеш,и е добре да купиш читав щото не искам да ти казвам с гадните плотери каква фира се прави.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
питах щот наистина парата е много!!! за едно 330 пълно с екстри стига!! май ще търся някви втора ръка из ебай или някви ръчни с преса, а и на мен ми трябва да реже само на права линия, баси златния нож 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
acer написа:питах щот наистина парата е много!!! за едно 330 пълно с екстри стига!! май ще търся някви втора ръка из ебай или някви ръчни с преса, а и на мен ми трябва да реже само на права линия, баси златния нож
като гледам филмчето,на плота има вакум да държи медията която реже,явно тези плотери са си тясно профилирани,ако ще режеш не сложни неща може да се мислят други варианти
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Нема тънкана баце, плотерите са скъпа играчка.
Ти сигурен ли си че ти трябва плотер? Ще режеш само в права линия?
Ти сигурен ли си че ти трябва плотер? Ще режеш само в права линия?
Баси историята хем боли хем сърби
Да, принципно ми трябва плотер за всякви фигурги, но парата като не стига нека е лентички и се оглеждам за нещо подобно на тва http://www.pw-merkle.co.uk/assets/Image/large16.jpg иначе лазерните гравъри, които май са почти плотове?? са пак от 20хил нагоре и площа им е малка, а листовете пристигат толчеви. ще взема си направа фирма за плотъри и ще стана милионер 

7 мнения
• Страница 1 от 1