Заключвайте...!!! easyJet
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ще се гръмна...!!! easyJet
Работя в туристическа агенция и за европейски дестинации единственото, което се изисква е фамилия и първо име на латиница по паспорт
Аз също като се прибирах от Англия през септември никой не ми е искал номер на паспорт. За колегата дето пита за багажа, като се прибирах тогава с Изи Джет, позволения багаж беше 30 кг си мисля аз, но сега гледам, че е 20 на сайта им и чак почвам да се чудя колко багаж съм носил... Да не са го променили вече тва?
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Berboo написа:Аз също като се прибирах от Англия през септември никой не ми е искал номер на паспорт. За колегата дето пита за багажа, като се прибирах тогава с Изи Джет, позволения багаж беше 30 кг си мисля аз, но сега гледам, че е 20 на сайта им и чак почвам да се чудя колко багаж съм носил... Да не са го променили вече тва?
Никога не е бил 30кг. Винаги имаш право на 20. Купуваики си билета си купуваш и багажа и там си пише 20.
П.С. Бритиш еар позволяват 40 кг.
British позволяват 1х20кг за европейски дестинации и 2х23кг за другите. 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Бритиш и за Европа са 23кг.Макар че съм качвал и повече по някой път без проблеми.
Each bag over 23kgs (51lbs) and up to and including 32kgs (70lbs) will incur a charge of £30 ($50 for journeys from all US airports) at the airport.
Each bag over 23kgs (51lbs) and up to and including 32kgs (70lbs) will incur a charge of £30 ($50 for journeys from all US airports) at the airport.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Е да ама тея 20 кила са за багажа който чекираш. А ръчния е до 10 кила. Поне аз така пътувах лятото на 2009 и никой не ми е правил проблеми.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Wizz-a през декември беше - 10 кг за ръчен и 15 кг. за другия багаж.
R_Lakov написа:Никога не е бил 30кг. Винаги имаш право на 20. Купуваики си билета си купуваш и багажа и там си пише 20.
П.С. Бритиш еар позволяват 40 кг.
Да, моя е грешката, не знам защо съм се заблудил. Може да съм се объркал като съм включил и ръчния багаж в предишното си мнение... а може би ми трябва Гинко прим вече или нещо от сорта.

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Аее,стига са буначи бе.Като те върнат,ши запаля колата и ша дода да си та пребера
Слушай Оги и Радослав-доволен ще останеш

Слушай Оги и Радослав-доволен ще останеш

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
СПОКО !!!! - номера/кода, който са ти пратили по мейла е достатъчен - с него на гишето и ти дават бордната карта.
За по-сигурн си разпечатай мейла и го покажи на check-in.
За по-сигурн си разпечатай мейла и го покажи на check-in.
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Баси, заключвайте я тая тема ве, тя отдавна не е актуална
Насе, с тебе сме се разбрали, не препирай

Насе, с тебе сме се разбрали, не препирай

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2