Въпроса с болниците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: на гребена на вълната
Мечтае да кара: 1997 BMW 328is Widebody turbo

Re: Въпроса с болниците

Мнение от sunrise~drift » 29 Яну 2010, 16:20

Жалкото е,че дори във болници тук в София,в големия град отиваш там и те ти казват:"защо сте дошли да ни губите врмето?!"Много мой познати наскоро минаха през това и нямам представа кой лекар може да направи подобно нещо...Аз вече се чудя за какво са ни болници тогава..... :mhihi:
Не карай по бързо от колкото може да лети твоят ангел хранител!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Яну 2010, 16:31

Идеята за закриването на болниците в малките населени места не е лоша. Даже ако трябва да оставят само Пирогов и Токуда, да ги направят на по 100 етажа, но като ти се наложи(ако оживееш до там) да знаеш, че си получил лечение както трябва. То и без това като стане напечено все там ходим. Защото ми писна от мизерия и нямане в малките болници. И местни величия в медицината, направили милиони от закъсали хорица и здравната каса и същевременно оползотворили по два декара гробище.

Потребител
Аватар
Кара: на гребена на вълната
Мечтае да кара: 1997 BMW 328is Widebody turbo

Мнение от sunrise~drift » 30 Яну 2010, 1:54

За мен и Пирогов е мизерия :no: ,даже не искам да ми се налага да стъпвам там за нещо сериозно...единствената болница която става е Токуда,там си плащаш(за съжаление),ама знаеш за какво....
Не карай по бързо от колкото може да лети твоят ангел хранител!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Яну 2010, 7:59

:paranoid: Дано министАро с големия мустак и още по- големия интелект не чете тук, иначе ще бастиса всичките болници :mhihi: Странно на пръв поглед е, че не закриват лудници, може би защото осъзнават, че един ден ще отидат там (където впрочем им е мястото) :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата