АБСОЛЮТНО възмутен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

АБСОЛЮТНО възмутен

Мнение от bivola » 30 Яну 2010, 14:27

Колеги , какво Ви става с управата от 1 месец пиша на 3-ма различни администратора с различни въпроси относно сайта и за тоя месец не получавам отговор от нито един от тях.Не влизате ли , не си получавате личните ли, какво става :conf:
Може темата да се заключи и да ми се отговори на лично от някой модератор примерно :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: АБСОЛЮТНО възмутен

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Яну 2010, 15:41

bivola написа:Колеги , какво Ви става с управата от 1 месец пиша на 3-ма различни администратора с различни въпроси относно сайта и за тоя месец не получавам отговор от нито един от тях.Не влизате ли , не си получавате личните ли, какво става :conf:
Може темата да се заключи и да ми се отговори на лично от някой модератор примерно :yes:

Ами може на въпросите ти да има отговори под носа ти :)
Не забравяй,че и те са хора,ходат на работа имат личен живот и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 30 Яну 2010, 15:55

Не казвам нищо лошо , разбирам че и те си имат личен живот , а относно отговорите потърсил съм наистина дали мога да си отговоря някъде , попитах модератор и съответно той ме препрати към админ , е да ама не.
Нямам лоши чувства към никой , просто ми стана интересно каква е причината :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 30 Яну 2010, 16:55

Колега, пиши ми едно ЛС да видя дали аз мога да помогна.
Изображение

Назад към Извън Темата