Депутатите с пръстови отпечатъци при гласуване
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Депутатите с пръстови отпечатъци при гласуване
Само никъде не видях колко ще "платим" за тази нова екстра?!

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

ивчо написа:Само никъде не видях колко ще "платим" за тази нова екстра?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никаде нема угодия еййй!!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
00Cool написа:ивчо написа:Само никъде не видях колко ще "платим" за тази нова екстра?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никаде нема угодия еййй!!!

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Баш нещо не рабрах!? За кое угодия колега!?

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

за всичко колега за всичко .
ше ги накарат поне малко да влезат в крак тия псета - е да ма ше трее се плащата за тая екстра
ше ти строят булевард -да ма незнам си кво се пешката разбираш ли ттрее да мине 5км повече за да иде до работа
ше намалят цигарите -да ма еди кво си
ше правят тва -да ма еди кво си
БЪЛГАРИНО кога ше каеш добре .......НИКОГА
или когато дойде некой ти напълни сметката - да ма мое ревнеш че нз кадде да си изхарчиш парите де+а
ревлива работа де+а !!!
п.п.нищо лично колега
ше ги накарат поне малко да влезат в крак тия псета - е да ма ше трее се плащата за тая екстра
ше ти строят булевард -да ма незнам си кво се пешката разбираш ли ттрее да мине 5км повече за да иде до работа
ше намалят цигарите -да ма еди кво си
ше правят тва -да ма еди кво си
БЪЛГАРИНО кога ше каеш добре .......НИКОГА
или когато дойде некой ти напълни сметката - да ма мое ревнеш че нз кадде да си изхарчиш парите де+а
ревлива работа де+а !!!
п.п.нищо лично колега
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Споко,няма проблем !
Така или иначе пеша си ходя,че много трафик,а и няма къде да спирам на работа!
Добре де,ти мислиш ли че ще го направят!А и колко пъти според теб ще се "развали" системата!?
А и защо да ги караме,те не са ли длъжни да ходят на работа,та ние трябва да им мислим с какво да ги закараме там?!
Има си глоби за тез неща,аз като не ходех на училище,си ми пишат отсътвията,като не ходя на работа-неплатен ...!
Дайте да измислим как да им събираме глобите,не как да ги накараме да ходят там че ми е безинтересно това!
Така или иначе пеша си ходя,че много трафик,а и няма къде да спирам на работа!

Добре де,ти мислиш ли че ще го направят!А и колко пъти според теб ще се "развали" системата!?
А и защо да ги караме,те не са ли длъжни да ходят на работа,та ние трябва да им мислим с какво да ги закараме там?!
Има си глоби за тез неща,аз като не ходех на училище,си ми пишат отсътвията,като не ходя на работа-неплатен ...!
Дайте да измислим как да им събираме глобите,не как да ги накараме да ходят там че ми е безинтересно това!

ивчо написа:Споко,няма проблем !
Така или иначе пеша си ходя,че много трафик,а и няма къде да спирам на работа!![]()
![]()
![]()
Има си глоби за тез неща,аз като не ходех на училище,си ми пишат отсътвията ...!
Поредният българин - недоволен, ей така, по принцип!

Колега, идеята е да не гласуват с чужди карти, а не дали ще ходят всеки ден на работа

- ивчо
- старши ентусиаст
-

Говорим за едно и също нещо,ама по различен начин

Колко му е да я въведат! Определено съм за,ама като знам как ще се подиграват и със таз система,просто ми кипва така отвътре!
Според теб дали не са нагли при положение,че ги снимат от БНТ и те пак си гласуват с още 12-15 карти!
Нали има глоби,някой прочете ли за глобен депутат,гласувал с чужда карта?!

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Ако не бяха толкова нагли да гласуват с чужди карти и то пред камерите, с което показват колко им пука всъщност за народното мнение, нямаше да бъдат "унижени" с новата система.А тези ( от ДПС), които се оплакват, че е трудна за работа
да остават по два часа след работа да се обучават - все пак системата е проектирана за нормални хора и както се вижда останалите добре се справят.

Абе ала-бала, глупости...
За мен (а вярвам и за вас) гласуването с пръстови отпечатъци е крачка напред - така че
и стига чак толкоз сме го бистрили 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Напълно одобрявам !!!
Ще ходят на работа, както ние всички ходим. Да бяха мислили като глсувах с чужди карти ..ако бяха почтени нямаше да се стига до такива мерки ...
Ще ходят на работа, както ние всички ходим. Да бяха мислили като глсувах с чужди карти ..ако бяха почтени нямаше да се стига до такива мерки ...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Направо си е нагло от страна на фесовете, че има система която може да контролира присъствието им. Е нали за това взимат пари.

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2