Хора, ще ставам баща .....
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Хора, ще ставам баща .....
Честито, никъв edinac не си вече!
Huku написа:Честито, никъв edinac не си вече!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Много се радвам, че тук има хора, които поемат отговорност. Бъди добър баща колега, честито.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Честито колега
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Честито колега, да сте живи и здрави цялото семейство и само радости от бъдещото събитие 

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Re:
ЧЕСТИТО !!!!! - Е, нЕма такова чувство !!!
еми к'во....
като за начало (първите няколко секунди или минути) незнаеш къде си и какво да правиш
после, бегом към болницата да го видиш - по пътя се чудиш кого искаш да видиш по напред детето или майката
в болницата ....., показват ти един малък (ама вЕрно малък) вързоп и едно човЕче те гледа ама дали тебе гледа или просто си гледа някъде само то си знае, а майка му се усмихва "-ама не си я виждал да се усмихва така - хем от кеф, хем от изтощение".
Когато го вземеш не си усещаш краката (при мен така беше), ама някак си приятно не ги усещаш - друг път такова нещо не бях чувствал.
иииииииииииииииииииии
после ВЕДНАГА (още докато дЕтето и майка му са още в болницата) цялата банда у нас и ЯКО пииене - такова нещо трябва да се сподели с колкото можеш повече хора.
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ, ЧЕ ВЕСЕЛБАТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !!!!
еми к'во....
като за начало (първите няколко секунди или минути) незнаеш къде си и какво да правиш
после, бегом към болницата да го видиш - по пътя се чудиш кого искаш да видиш по напред детето или майката
в болницата ....., показват ти един малък (ама вЕрно малък) вързоп и едно човЕче те гледа ама дали тебе гледа или просто си гледа някъде само то си знае, а майка му се усмихва "-ама не си я виждал да се усмихва така - хем от кеф, хем от изтощение".
Когато го вземеш не си усещаш краката (при мен така беше), ама някак си приятно не ги усещаш - друг път такова нещо не бях чувствал.
иииииииииииииииииииии
после ВЕДНАГА (още докато дЕтето и майка му са още в болницата) цялата банда у нас и ЯКО пииене - такова нещо трябва да се сподели с колкото можеш повече хора.
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ, ЧЕ ВЕСЕЛБАТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !!!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
Re: Re:
Брат, а като излезе доктора и каже роди се и т.н. лелееееее няма такова чувство ...то не са сълзи ,то не са заеквания ,то не е чудо
:):).
....споделям написаното ..... а пък като почне да се опитва да се усмихва ..... направо се просълзяваш от кеф ......

nakoone написа:edinac написа:Благодаря на вси4ки, я кажете по старшите , вие какво направихте като 4ухте такава новина.
Когато разбереш такава новина,нормално е да се радваш,но когато се роди и за пъри път го вземеш на ръце тогава чувството е неуписуемо.
Пожелавам ви всичко да мине добре.Честито.
....споделям написаното ..... а пък като почне да се опитва да се усмихва ..... направо се просълзяваш от кеф ......
вси4ко хубаво но май остарявам
.няма ве4е жребец , да препуска неволно по нивята 

честито,колега.да сте живи и здрави цялото семейство:)

Ако съдбата ти е обърнала гръб, изчакай я да се наведе !!
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Да тие живо и здраво

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Честито колега, чуството е неописуемо! Като гушна малката и се чуствам всемогъщ!!! 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2