Windows Vista Ultimate

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Windows Vista Ultimate

Мнение от Pitbull_Germany » 01 Фев 2010, 18:17

Escape написа:
Cobb написа:Аз що нямам проблеми с Глиста ? :dummy:
От 2++ години съм с нея и си ми работи перфе, не знам к'ви бъгове намирате толкова. :dunno:
И аз преди я "мразех" покрай чуждото мнение, ама като я инсталирах, взе, че ми хареса и не видях, да е по-бавна или бъгава от XP

e той никой не е казал че е бъгава. Проблеми от към бъгове няма, ама пък е толкова бааааааааааааааааавна. Ако имаш само виндоуса и 2-3 плейъра за филми може и добре да върви, ама като понатрупаш програми и почва да умира от към перформанс

При мен правеше следното - когато се опитам да заредя една програма, която е доста тежичка, ми изписваше, че има проблем или че програмата е нелицензирана. Става въпрос за програма с всички закони, нормативни актове и т.н., която се разработва от една от фирмите, собственост на шефа ми...така че си е оригинална :mhihi: Вистата също беше оригинална. Това едно...ама да не говорим как вървеше тая програма...направо ми късаше нервите. Минах на Уин 7 и всичко се оправи. Нито бави, нито забива, нито имам проблеми. С ХП също никога не съм имал проблеми...даже се чудех защо ИТ-то ни реши да сменя операционната, ама той си знае момчето.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 01 Фев 2010, 18:53

ms написа:На кратко казано- 7-цата е това което трябваше да бъде Виста...

Една година бях на Виста, а от 3 месеца съм на 7... Виста ще сложа пак само ако някой ми опре пистолет на главата- или 7, или ХП...

Колега обратната е Вистата е нещо като демо на 7цата ;) Та и аз неразбирам кво я псувате и ненавиждате тая виста, като аз някъде година и 1, 2 месеца бях с нея и смених за да вида кво представлява 7цата много доволен съм бях от нея и то точно от ултимейта всичко си беше 6. И сега ако нещо ми кефне пак бих се върнал на нея. Сега вярно си е, че е по тежичка, но се пак е направена за по силните ПЦ-та. :) Колега тегли я небой се ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 01 Фев 2010, 19:39

Аз съм с Ултимейта повече от година и нямам никакви проблеми преди това бях с Виста Професионал (Оригиналната на лаптопа ми) и се бъгна за 2 месеца :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ShtelianJ » 03 Фев 2010, 17:47

Вече си качих 7-мицата, дано да нямам проблеми със нея.
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.

Предишна

Назад към Извън Темата