Колеги издирвам си колата ! Помогнете....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги издирвам си колата ! Помогнете....

Мнение от venci_89 » 28 Яну 2010, 22:50

Колеги понеже вече незнам какво да правя, се обръщам и към вас....
След големи мъки,ходене по полиций,съдилища,адвокати и къде ли не, се е видяло че в ТАЯ даржава оправа няма.. :cens:
Бях измамен от Уж копувач, който искъше да ми купи колата,но бях измамен след като отпраши с колата ми, както и с документи те вътре (не ми се говори как и защо,може би имам вина, че бях оставил документите в колата :evil: )
Колата е Опел Вектра 1.7д
РЕГ.номер СО 3422 АК
Единственото нещо, което я отличава е нейният цвят
Моля за съдействие.. От познати колата била засичана Предимно в областа на София и по точно гр.Елин Пелин
Виждъна е и в Пазарджик.
Ако някой я засече ,или види моля обадете се на 0878114150
Много ще съм ви благодарен
От тъпите наши закони НЕ разбирам ,защо вече след близо 3 месеца колата още не е пусната офицялно от МВР за издирване ?
Ето линк към снимките,малко са стари, но само с тях разполагам...
http://venci89.snimka.bg/automobiles/opel-vektra.467852

Потребител
Аватар

Re: Колеги издирвам си колата ! Помогнете....

Мнение от venci_89 » 28 Яну 2010, 23:51

Колега няма страшно и без това сам насъбрал яко нерви, малко да се окротя ...иначе за БМВ съм се спрял на един приятел има 320д 2003г 130 кончета внос е .. Но само като се сета с колко пари потънах и колко давам за адвокати в момента ще се размина ;(

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 03 Фев 2010, 12:20

Това четохте ли го ? :

Вече крадат скъпи коли с оригинални ключове
Най-добрите столични апаши вече крадат нови беемвета, мерцедеси и аудита с ключ, програмиран направо в завода производител, съобщава "24 часа".

Научават номера на рамата и други данни на различни марки луксозни возила от официалните вносители, разказали от СДВР. После бандитите искат по интернет от завода в Германия или друга държава да им прати оригинално програмиран ключ за набелязаната кола.

10 банди в София крадат само луксозни коли и джипове, още около 10 групи отмъкват всичко, което успеят да отворят и подкарат, сочели оперативни данни на МВР.

Около 100 са апашите в столицата, които могат да отворят всяка лимузина; към 300 са активните крадци, които излизат всеки ден на лов за возила, добавя изданието. Масово изнасят колите в Румъния, твърди шефът на "Автокражби" в СДВР Димитър Машов.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Фев 2010, 12:28

Ники,това с ключовете е доста старо и не става без човек в официалните представителства.Схемата е ясна ,набелязват си кола ,номера на рамата на новите коли е доста лесен да се види,поръчват ключа и от там на сетне е ясно.Примерно колата е в България но ключа се взима от страна извън бг.То не ,че ще се сетят от полицията да проверяват дали са поръчвани ключове.
Изображение

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 03 Фев 2010, 12:52

Ми днеска го пише по новините, та малко дриснах...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 03 Фев 2010, 14:00

направи си каско пък като ти я гепят ще си земеш друга.... кофти е разправията и чакането не е кой знае каква болка за умиране коли колко искаш :yes:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Фев 2010, 14:18

тва с ключовете не знам как може да стане при положение ,че поръчан от мене ключ в дару беше срещу лична карта,големият талон ,и предаден в оригинален запечатан плик срещу подпис. говоря за е39ката ми предишната. та с оригинален ключ трябва доста народ да е замесен и ще изгорят скоро...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 03 Фев 2010, 14:20

SKISA написа:тва с ключовете не знам как може да стане при положение ,че поръчан от мене ключ в дару беше срещу лична карта,големият талон ,и предаден в оригинален запечатан плик срещу подпис. говоря за е39ката ми предишната. та с оригинален ключ трябва доста народ да е замесен и ще изгорят скоро...

Те нали затова пишат,че ги поръчват "отвън" .... Там лична не искат ... :(
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 03 Фев 2010, 14:41

obi_fix написа:направи си каско пък като ти я гепят ще си земеш друга.... кофти е разправията и чакането не е кой знае каква болка за умиране коли колко искаш :yes:

Абе то и с жените е така, ама не е точно така..Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 03 Фев 2010, 14:44

Колега при мен се получи нещо подобно.
Преди време продадох едно Пежо на изплащане на един пич. Даде ми първоначално 400лв.и трябваше да ми плаща още четири месеца по 300лв. Документите също бяха в него. Само ,че той реши да хитрее и да не плаща повече като се скри. Телефона не му отговаряше , адресната регистрация му беше фалшива и т.н.т. При тъпите ченгета въобще не съм ходил защото знаех ,че няма да свършат нищо. След два месеца случайно мои познати я бяха видяли колата в София. Човека си се возеше съвсем спокойно.Бях си оставил резервен ключ за нея. Един ден следене да му науча навиците и на втория рано сутринта отидох запалих я и си я прибрах. Отидох в КАТ сутринта и заявих ,че съм си загубил документите за 30 минути ми извадиха нови и готово. Колата след една седмица си я продадох пак. А пича си остана с чифт ключове и два талона за 400лв. :mhihi:

Така ,че моя съвет е да не се разправяш въобще с ченгетата. А ако я видиш колата и имаш резервен ключ направо си я прибирай.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Потребител
Аватар

Мнение от venci_89 » 03 Фев 2010, 21:28

Да де колега, точно това искам да направя, затова я издирвам чрез Вас,който я види да свирка и да си я взимам.

Назад към Извън Темата