Пътуване до Солун...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36 318IS

Пътуване до Солун...

Мнение от sevar » 05 Фев 2010, 15:09

Скоро трябва да ходя до Солун и ще се радвам ако някой ми даде предложение каде да нощувам(сайт или име и местоположение Хотел) и вашето лично мнение за мястото...интересува ме и цените как са за тази част на годината.Благодаря ви предварително.
Забравих да кажа, че държа мястото да има паркинг, защото баварията е претенциозна... ;)
ЩЕ ПРИПАДАТЕ С АВТОВОЗИ ...хаХх

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Re: Пътуване до Солун...

Мнение от ///milko way » 05 Фев 2010, 17:54

http://www.booking.com/hotel/gr/anessis ... 281194;ws=

Колега бях тук на нова година и ми хареса,като оферта за пакета+хотелската база
Намира се на много лесно място-срещу "окръжния" съд на Солун (нищо,че е правоъгълен :D ),но паркинга е пред хотела на 4 лентовата еднопосочна улица,което до някъде си е добре,защото е под носа на рецепцията-пък патрулки отсреща дал Господ денонощно
-Не се лъжи да спираш в Солун плътно до бордюрите,защото веднага някоя нинджа спира до теб и не можеш да излезеш с твоята кола......прилагам ти "ноу хау" снимка как да спираш по български,но ти си Софианче и бързо ще се ориентираш в обстановката ;)

Изображение
Изображение

Ако ти харесва мога да ти пратя снимки от стаите на ЛС.......актуални цени има в сайта на хотела
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Назад към Извън Темата