Проходим джип

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Re: Проходим джип

Мнение от DjFace » 06 Фев 2010, 7:02

Според моя опит с джипове, Нисан Патрул е твоята машина. Много е проходим и е много здрав, като камион е. Друг е проблема, че за тези пари ще е много стар... не знам дали ще е останало много от него (и в прекия и в преносния смисъл, ръждата го яде като - гладен ватман баничка)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 06 Фев 2010, 9:50

Зависи за какв точно ще го ползваш, аз имам за лов Лада Нива и съм страшно доволен - евтина поддръжка и много добра проходимост :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 06 Фев 2010, 10:21

Колега,Нивата не е точно "джип",но може да те изненада доволно с проходимостта си.Зависи за какво ще ползваш явтомобила?Коментирам темата поради същата дилема като теб,само че вече съм се определил.На мен ми трябва автомобил за лов и разходки сред природата :bang: :mhihi: :mhihi:.Поради ограничен бюджет съм се спрял на Нива (2600лв) и съм приготвил още 2000 за "стягане".Коментарии много съм чувал...слаба е ,чупи се.... ама аз съм си карък и знам че и Х5 да си взема нов в гората ще се чупи със същата сила и скорост като Нивата :mhihi: А относно горенето малко статистика ...Дайхацу Фероза 1,6 на последния лов издъни 18лт/100 бензин,Преди това ползвах за малко Нисан Терано къса база - 14-16лт /100 дизел :wave: Желая да подчертая ,че разхода на гориво е реален,не е по асвалт с двама "глигана" от по около 110-120 кг малко раници ,пушки ,половин дамаджана вино и 3-4 чатала суджук :mhihi:
Много ми е интересно,колеги като започнат да спорят,какъв е разхода на гориво на даден автомобил?Как го засичат,каква методология използват :dunno:
Между другото ладичката я засякох по подобен маршрут 15/100бенз :yes:
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

Предишна

Назад към Извън Темата