изтекъл технически преглед

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Re: изтекъл технически преглед

Мнение от Kregec » 25 Яну 2010, 11:16

Колега най добре си мини прегледа и не се занимавай с глупости. Прегледа струва 30 лева не е милиони, вместо да се правиш на тарикат си мини да си спокоен.....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 25 Яну 2010, 11:32

Kambe написа:
Christoff написа:Аве ей колко била глобата, а колко е редно да караш без технически? Да не говорим, че е годишен, а трябва да е много по-редовен! Колко коптори има по пътищата фарове не светят, стопове не светят димят пушат ей б*хти мизерията ! Гледайте си колите ве хора улиците и движението са за всички !!!

колега това че не съм минал преглед навреме не значи че не си гледам светлините и останалите неща дали да изправни нали :wave:

Аз никого не обвинявам, за едни коли прегледът е формалност, за други е повече от наложителен.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: m6

Мнение от Joro_BMW » 06 Фев 2010, 18:25

Мен не хванаха по околовръсното в София на разклона за Калотина,отиван на командировка там и не съм обърнал внимание че ми е изтекъл прегледа, като видя хасковската регистрация полицая все едно видя много пари в мен хахахха ама то щяха да го премажат минаващите коли тъй като бях в най-дясната лента а той в най-лявата но ме спря..... щеше да я спира от движение предложих му 20 лв а отговорът мъ беше и дума да не става но с 40 кинта се спасих.... Само се молих като се прибирам следващата седмица да не се повтори ходих в София да минавам преглед но ми искаха големия талон и не стана , но са щастие никой не ме спря до Силенград.
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..

Предишна

Назад към Извън Темата