Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ
Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил (с друг проблем) в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален радиатор за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.
Предварително благодаря за всяка помощ!
Последна промяна LandShark на 10 Апр 2003, 8:15, променена общо 1 път
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ
LandShark написа:Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.
e ta remonta ne edin starter e maksimum 50 leva kvi sa tia 600 leva
aide za konsumativi tam oshte 70-80 leva i e gotov
- Uno TURBO mk1
-
Calibra16V написа:LandShark написа:Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.
e ta remonta ne edin starter e maksimum 50 leva kvi sa tia 600 leva
aide za konsumativi tam oshte 70-80 leva i e gotov
Ако четеш по-внимателно ще разбереш че става дума за НОВ стартер ОК

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Uno TURBO mk1 написа:Ако четеш по-внимателно ще разбереш че става дума за НОВ стартер ОК...............
Моля да ме извините... аз не съм го написал както трябва. В официални сервиз беше ходил преди време, не заради стартера, а за друго - та оферираната цена беше за нов радиатор...

8 мнения
• Страница 1 от 1