Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ

Мнение от LandShark » 09 Апр 2003, 14:07

Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил (с друг проблем) в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален радиатор за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.

Предварително благодаря за всяка помощ!
Последна промяна LandShark на 10 Апр 2003, 8:15, променена общо 1 път

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Апр 2003, 18:51

Дай го насам, ние работим на 50% от официалните вносители! Майтап де ама ако има желание да се обади вероятно ще му помогна.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Re: Доста извън темата: Проблем с един ОРЕЛ

Мнение от Calibra16V » 09 Апр 2003, 23:35

LandShark написа:Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.

e ta remonta ne edin starter e maksimum 50 leva kvi sa tia 600 leva
aide za konsumativi tam oshte 70-80 leva i e gotov

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 10 Апр 2003, 2:52

Calibra16V написа:
LandShark написа:Поствам това от защото един приятел се нуждае от помощ. Разбира се той все още не е открил правилната марка и все още си мисли че ОПЕЛ е сериозен автомобил, а БМВ е неоправдано излишен лукс, но това е отделен въпрос. Но на въпроса: той има един Опел Кадетт Комби 1.7д, модел някъде от края на 80-те. Моите впечатления са че това е една ужасно спъната машина, особено като се има пред вид че дори ми се е случвало да изпреваря такъв с моето BMW, в момент в който теглех с въже още едно BMW Е30 зад мен. Ето че пак се отклоних. Проблема с въпросния Орел е че не ще да пали. Но само от време на време. Просто стартера на моменти въобще отказва да се завърти. На моменти обаче работи. Та ако някои от вас може да препоръча място в София, където моя приятел да отиде да му погледнат колата, ще съм благодарен. Имайте предвид че човека търси по-тънка оферта, щото вече веднъж е ходил в официалния сервиз за Опел на Аксон в Младост 4, и след като му оферираха нов оригинален за неговия модел за 600лв, той реши да продължи да си долива и повече никога, никога, никога да не ходи в офциален Орел дилър.

e ta remonta ne edin starter e maksimum 50 leva kvi sa tia 600 leva
aide za konsumativi tam oshte 70-80 leva i e gotov

Ако четеш по-внимателно ще разбереш че става дума за НОВ стартер ОК :yes: ...............

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 10 Апр 2003, 3:34

На Цар симеон има две магазинчета дето ги прават...в едното не ходи, аз там веднъж бях и след 2 месеца в другото...вече 1 година няма проблем...а скоро ще е напълно резрешен като смена колата
Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 10 Апр 2003, 8:28

Uno TURBO mk1 написа:Ако четеш по-внимателно ще разбереш че става дума за НОВ стартер ОК :yes: ...............

Моля да ме извините... аз не съм го написал както трябва. В официални сервиз беше ходил преди време, не заради стартера, а за друго - та оферираната цена беше за нов радиатор... :oops:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TurboDizelKombi » 10 Апр 2003, 10:20

Akson явно са били наточили здраво брадвата. Радиатор за Вектра е 250лв но не при тях.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 10 Апр 2003, 10:23

А после се носят слухове, че частите за Опел са много евтини :lol:
Просто никой Опелист не си купува оригинални :-)

Назад към Извън Темата