ако можехте да върнете времето назад...
Модератор: Общи модератори
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: ако можехте да върнете времето назад...
преценяй по-внимателно приятелите си и не се доверявай толкова бързо
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Не се влюбвай в заети момичета!
Не поемай ролята на втората смяна!
Недей да казваш - "Обичам те" преди да са ти го казали на теб!
Не бъди прекалено добър!
Не бъди прекалено честен!

Не поемай ролята на втората смяна!
Недей да казваш - "Обичам те" преди да са ти го казали на теб!
Не бъди прекалено добър!
Не бъди прекалено честен!

бих си взел по-рано урока да не се правя на тежък тузар или да се държа принудено от страх да не ме помислят за слаб, а вместо това да бъда по-широко скроена и приветлива личност!
А, и щях да забравя да не ме е страх от нищо най-вече! шот като си хапхнеш от соленкото се поучаваш, колкото по-бързо и повече грешиш толкова по-бързо ставаш по-добър, което е мноооооооого по-кефско отколкото да строиш настрана и да викаш ткъв съм си и да си изпускаш възможностите Моа се аргументирам, че кат бях 14г пишлеме почнах да си правя срещи с някви чатърки, а на "срещата" носех панел на сиеменс ц35 обвит в калъф с цип за да съм гъзе.. Е, тогава разбрах как не се свалят мацки 1/9999
ся май съм някъде посредата 
А, и щях да забравя да не ме е страх от нищо най-вече! шот като си хапхнеш от соленкото се поучаваш, колкото по-бързо и повече грешиш толкова по-бързо ставаш по-добър, което е мноооооооого по-кефско отколкото да строиш настрана и да викаш ткъв съм си и да си изпускаш възможностите Моа се аргументирам, че кат бях 14г пишлеме почнах да си правя срещи с някви чатърки, а на "срещата" носех панел на сиеменс ц35 обвит в калъф с цип за да съм гъзе.. Е, тогава разбрах как не се свалят мацки 1/9999

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
"Действай - сега или никога!"