ХАИТИ - няма господ!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: ХАИТИ - няма господ!!

Мнение от Feanor » 04 Фев 2010, 15:59

Simmargal написа:Подкрепата не винаги е материална, тя е и морална!!! Наблягам на това. Става дума за съпричастност. И аз не съм цвете за мирисане, и аз съм правила грешки, но при такава трагедия да седят и едва ли не да обясняват, че са си го заслужавали... тотална излагация! Никои не иска да помагаш на всички, не става. Просто човек може да отдава внимание на случващото се, а не чак като дойде на неговата глава да пищи, че верно можело и страшно да бъде. ;)

Грешно съм те разбрал, така съм съгласен.

kakata s cicite написа:Абе нз има ли го оня с главната буква или го няма,ама определено някой ги наказа!!!Все пак т`ва са последните канибали на Земята...така че...what goes around comes back around...................

Да беше направила поне елементарна справка дали е вярно това... Отнема 2 минути:
Cannibalism
Today, the Korowai are one of very few tribes still believed to eat human flesh.

Korowai
Нова Гвинея надявам се знаеш къде е, също и Хаити...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 04 Фев 2010, 16:14

Доста ги растърси в Хайти чак ми е жал за тях ! :( Дано да се справят с проблема по бързо :|
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 07 Фев 2010, 20:12

Ако някой не знае какво е баровец - е това е:
Страните от Г-7 опрощават дълга на Хаити
Нация, погребана в руини, не бива да бъде затрупана и от дълг!
Седемте най-развити индустриални държави в света заявиха, че всяка от тях ще опрости двустранния дълг на тежко пострадалата от земетресение Хаити.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата