детската градина плюс 50 процента

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: детската градина плюс 50 процента

Мнение от saleen » 04 Фев 2010, 9:37

Проценти, статистики...ама ако си наистина самотна майка за теб си е 100% Това, че има хора с пари, които смятат, че никога да бъдат на техният хал е друг въпрос.
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 04 Фев 2010, 18:46

Какви статистика, какви 100%? Ако под критерии за богат разбирате, че 20лв отгоре да ми гледат и хранят детето 22 дена в месеца не е болка за умиране, да ви имам критериите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Фев 2010, 18:56

Ами за Вас явно не е "болка за умиране"-съдя по това, че според Вас таксата трябва да се вдигне. :help:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Фев 2010, 19:50

Evo 99 написа:Какви статистика, какви 100%? Ако под критерии за богат разбирате, че 20лв отгоре да ми гледат и хранят детето 22 дена в месеца не е болка за умиране, да ви имам критериите.

Да речем, че за мен и 200 лева не са болка за умиране, щот реално едно дете е много повече от 60 лева, тогава кво праим? хаха...много повърхностно разсъждаваш,..съжалявам..на това му се вика да живееш в социална слепота. Не може при такъв проблем да се гледа от собствената камбанария и да си кон с капаци, защото си режеш собственият клон, толкова ли е трудно да се проумее?

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 05 Фев 2010, 1:35

saleen написа:Ами за Вас явно не е "болка за умиране"-съдя по това, че според Вас таксата трябва да се вдигне. :help:

Да, трябва в рамките на допустимото. Ще се обоснова и защо така мисля, всеки месец освен стандартната такса, искат още пари, за театър, за играчки, за консумативи, общо взето за каквото ти дойде наум. Нека стане таксата 60лв, но да се спрат тези рекети всеки месец. Както вече казах, не съм съгласна обаче ние да плащаме за да се строят нови градини. За мен много по-голям проблем са ниското майчинство, нелепите 35лв детски, това, че много работодатели като чуят, че имаш малко дете и интервюто приключва, и още куп такива. Затова казах, че 20лв са най-малкия проблем. Таксата не е променяна от доста години и реално погледнато, на база повишението на останалите цени, това увеличение е допустимо. Всъщност от всички разходи по едно дете, този е най-малкия. Не ме разбирай погрешно, че като казвам, че съм съгласна да се вдигне искам да стане колкото частните, които тръгват от около 500лв. Това все пак е уж държавна градина.

krystal написа:Да речем, че за мен и 200 лева не са болка за умиране, щот реално едно дете е много повече от 60 лева, тогава кво праим? хаха...много повърхностно разсъждаваш,..съжалявам..на това му се вика да живееш в социална слепота. Не може при такъв проблем да се гледа от собствената камбанария и да си кон с капаци, защото си режеш собственият клон, толкова ли е трудно да се проумее?

Бе в твоя случай, кво да праим, щот то дятето бая повече от 200лв струва, ма що ли да са мъча аз, кът гледам ти и сама добре се справяш.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2010, 1:51

е де...

всеки си има собствено гледище за отглеждане на децата.

няма нужда да си скачате една на друга тихичко...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 08 Фев 2010, 22:40

Учителите се бяха дигнали на стачка са остава да се дигнат и тези от яслите и детските градини тогава ще е големия хаус :D
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата