Какво мислите за RC количките от Метро?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Какво мислите за RC количките от Метро?
Отдана съм се запалил по радиоуправляемите колички, но професоналните модели се продават на цени от 350 лв нагоре. Днес в магазин Метро видях някакви колички дълги около 40 см (размер 1:18 май беше) и на кутията им пишеше максимална скорост 11 км/ч и дистанционно с 6-8 батерии АА или ААА. Самите колички изглеждаха прилично на цена от 100 лв и искам да попитам някой пробвал ги дали си струват парите? Искам нещо начално, за да се науча да карам и тези колички ми хванаха окото. Също искам да ви питам на тези модели колко метра обхват има дистанционното?
.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Re: Какво мислите за RC количките от Метро?
За нищо не стават зех си една от 80 лв миналата година тя не може да обиколи стаята без да и падне батерията олекотих я оставих само шасито и пак не може да дрифти

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Какво мислите за RC количките от Метро?
Не се занимавай с глупости, по-добре си купи читава електричка втора ръка от колкото тези пародии на каквото и да било...
За да не правим реклама, пусни ми една ЛС да те насоча от къде, какво, ако имаш интерес, разбира се...
За да не правим реклама, пусни ми една ЛС да те насоча от къде, какво, ако имаш интерес, разбира се...
3 мнения
• Страница 1 от 1