Най-удобна седалка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Денис-Белята!!!
Аватар

Re: Най-удобна седалка

Мнение от 00Cool » 12 Фев 2010, 1:43

Sharo написа:по- по- най- седалката на, която съм сядал е в е46 csl

наистина най най бруталната седалка в която съм сядал и аз ,хеех за сметка на тва е ебаси спартанското от вътре хехе
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Фев 2010, 18:08

BENZBOSS написа:Здрасти на всички.Нов сьм тук и естествено влизам с питанка. :bchug:

Коя е най-удобната седалка на Баварец,кой модел,коя година и какви екстри има по нея?

Има и уловка обаче - седалката трябва да има всичко на самата нея,всички помпи,електромотори,вакуми,КОПЧЕТА ........да са на самата седалка.

И не :bang: ,няма да я слагам на някоя от моите коли,друго ми се вьрти в главата.

Благодаря предварително,дано не сьм обьркал форума поне.

талкова положение "най-удобна"... е много индивидуално. на един човек дето е 80 кила едно ще му е удобно, на един дето е 140- друго.

e60 m5 на мене ми седят добре.

гледам че си фен на мерцедес- цлк63 черната серия на мене ми пасват точно... също ми е удобно в седалките на ц63.

аз съм 183 висок и 82 кила.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 18 Фев 2010, 4:40

Не съм карал кой знае колко коли, но най-удобната седалка в която аз съм сядал е на Audi S3 1999 година, малко над 180см съм и 86-87 кг :)
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 18 Фев 2010, 11:07

alx написа:
BENZBOSS написа:Здрасти на всички.Нов сьм тук и естествено влизам с питанка. :bchug:

Коя е най-удобната седалка на Баварец,кой модел,коя година и какви екстри има по нея?

Има и уловка обаче - седалката трябва да има всичко на самата нея,всички помпи,електромотори,вакуми,КОПЧЕТА ........да са на самата седалка.

И не :bang: ,няма да я слагам на някоя от моите коли,друго ми се вьрти в главата.

Благодаря предварително,дано не сьм обьркал форума поне.

талкова положение "най-удобна"... е много индивидуално. на един човек дето е 80 кила едно ще му е удобно, на един дето е 140- друго.

e60 m5 на мене ми седят добре.

гледам че си фен на мерцедес- цлк63 черната серия на мене ми пасват точно... също ми е удобно в седалките на ц63.

аз съм 183 висок и 82 кила.

в цлк63 блек трябва да си като фафла в раменете, за да ти е удобно, в по-неудобни седла със странични опори не съм сядал..... след едно кръгче излязох, протегнах се доволно и ми изпукаха раменете, 1,93 съм, 98 кила... да не говорим, че сядайки в тая кола, си като кон с капаци....... тая кола колкото е брутална, толкова е неудобна вътре...

най-удобната седалка на бмв, в която съм сядал, е на ф01 задната :mhihi:

ако колегата има на идея да прави стол за игри, ще е яко, ако може да се намери от ес-класа в221 мултиконтурна седалка и да се подкара издуването в завоя някакси с въртенето на геймърския волан - ще е брутално :D
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Фев 2010, 23:18

европейския цлк63 бс е с карбонови корита... американския е със хубави седалки които на мене ми пасват точно.. и не минавам за тесничък в раменете- дори хич... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 18 Фев 2010, 23:57

Много ме кефи на рс4 :evil:
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 19 Фев 2010, 0:17

alx, аз точно за карбонеца ти говоря, просто е ужас.....и като тряснеш по-силно вратата, карбоновия панел аха да падне от щипките :mhihi: но все пак истински фън-приложението на тая кола е гараж-репатрак-писта-репатрак-гараж, поне според мен, де :D

днес седнах в една е39 фейслифт с рекаро - доста ми хареса, удобна кола е, седалките също
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата