Най-удобна седалка
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Най-удобна седалка
Sharo написа:по- по- най- седалката на, която съм сядал е в е46 csl
наистина най най бруталната седалка в която съм сядал и аз ,хеех за сметка на тва е ебаси спартанското от вътре хехе
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
BENZBOSS написа:Здрасти на всички.Нов сьм тук и естествено влизам с питанка.![]()
Коя е най-удобната седалка на Баварец,кой модел,коя година и какви екстри има по нея?
Има и уловка обаче - седалката трябва да има всичко на самата нея,всички помпи,електромотори,вакуми,КОПЧЕТА ........да са на самата седалка.
И не,няма да я слагам на някоя от моите коли,друго ми се вьрти в главата.
Благодаря предварително,дано не сьм обьркал форума поне.
талкова положение "най-удобна"... е много индивидуално. на един човек дето е 80 кила едно ще му е удобно, на един дето е 140- друго.
e60 m5 на мене ми седят добре.
гледам че си фен на мерцедес- цлк63 черната серия на мене ми пасват точно... също ми е удобно в седалките на ц63.
аз съм 183 висок и 82 кила.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Не съм карал кой знае колко коли, но най-удобната седалка в която аз съм сядал е на Audi S3 1999 година, малко над 180см съм и 86-87 кг 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:BENZBOSS написа:Здрасти на всички.Нов сьм тук и естествено влизам с питанка.![]()
Коя е най-удобната седалка на Баварец,кой модел,коя година и какви екстри има по нея?
Има и уловка обаче - седалката трябва да има всичко на самата нея,всички помпи,електромотори,вакуми,КОПЧЕТА ........да са на самата седалка.
И не,няма да я слагам на някоя от моите коли,друго ми се вьрти в главата.
Благодаря предварително,дано не сьм обьркал форума поне.
талкова положение "най-удобна"... е много индивидуално. на един човек дето е 80 кила едно ще му е удобно, на един дето е 140- друго.
e60 m5 на мене ми седят добре.
гледам че си фен на мерцедес- цлк63 черната серия на мене ми пасват точно... също ми е удобно в седалките на ц63.
аз съм 183 висок и 82 кила.
в цлк63 блек трябва да си като фафла в раменете, за да ти е удобно, в по-неудобни седла със странични опори не съм сядал..... след едно кръгче излязох, протегнах се доволно и ми изпукаха раменете, 1,93 съм, 98 кила... да не говорим, че сядайки в тая кола, си като кон с капаци....... тая кола колкото е брутална, толкова е неудобна вътре...
най-удобната седалка на бмв, в която съм сядал, е на ф01 задната

ако колегата има на идея да прави стол за игри, ще е яко, ако може да се намери от ес-класа в221 мултиконтурна седалка и да се подкара издуването в завоя някакси с въртенето на геймърския волан - ще е брутално

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

европейския цлк63 бс е с карбонови корита... американския е със хубави седалки които на мене ми пасват точно.. и не минавам за тесничък в раменете- дори хич... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
alx, аз точно за карбонеца ти говоря, просто е ужас.....и като тряснеш по-силно вратата, карбоновия панел аха да падне от щипките
но все пак истински фън-приложението на тая кола е гараж-репатрак-писта-репатрак-гараж, поне според мен, де
днес седнах в една е39 фейслифт с рекаро - доста ми хареса, удобна кола е, седалките също

днес седнах в една е39 фейслифт с рекаро - доста ми хареса, удобна кола е, седалките също
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2