Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....

Мнение от SKISA » 19 Фев 2010, 21:28

триксера,кво ти стана бе пиле!?!?

требва явно да направят некво пътешествие по дан браун

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Фев 2010, 0:31

Да, бих се радвал доста. Пък и такава екскурзия би донесла доста парички по тея блокбъстърски романи. "Изгубеният символ" първи го прочетох и е страхотен, ама нали се сещате кой ще ни пусне в сградите на Вашингтон :mhihi: В Рим и Париж поне се ходи с лична карта...и някое евро в джоба :winky:

Прощавай за извън темата, колега. Но пак сме в темата на пътешествията...пожелавам ги всекиму, особено тези, които ги ценят като истинско преживяване. Предпочитам по 1 такова на шест месеца, отколкото всекиседмични излизания по дискотеки.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 20 Фев 2010, 1:10

Е.Димитров написа:Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове

:yes: аз съм за, ама с жените или без :?: :roll: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2010, 7:21

Любо Мегов написа:
Е.Димитров написа:Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове

:yes: аз съм за, ама с жените или без :?: :roll: :mhihi:

Си намерим нови :mhihi: (майтап разбира се)

Иначе от няколко години има екскурзии по стъпките на главния герой от романите на Даун Браун

Предишна

Назад към Извън Темата