Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Пари..ж-столицата на либофта и там квото -14ти февр....
триксера,кво ти стана бе пиле!?!?
требва явно да направят некво пътешествие по дан браун
требва явно да направят некво пътешествие по дан браун
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, бих се радвал доста. Пък и такава екскурзия би донесла доста парички по тея блокбъстърски романи. "Изгубеният символ" първи го прочетох и е страхотен, ама нали се сещате кой ще ни пусне в сградите на Вашингтон
В Рим и Париж поне се ходи с лична карта...и някое евро в джоба
Прощавай за извън темата, колега. Но пак сме в темата на пътешествията...пожелавам ги всекиму, особено тези, които ги ценят като истинско преживяване. Предпочитам по 1 такова на шест месеца, отколкото всекиседмични излизания по дискотеки.

Прощавай за извън темата, колега. Но пак сме в темата на пътешествията...пожелавам ги всекиму, особено тези, които ги ценят като истинско преживяване. Предпочитам по 1 такова на шест месеца, отколкото всекиседмични излизания по дискотеки.
BMW only!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Любо Мегов написа:Е.Димитров написа:Аз предлагам,ама много сериозно да земем и да си резервираме един самолет,неколко места де с wizzair,билетеца в 2 те посоки е около 60 евро,да се накачурим неколко колеги и да посетим за 2 дена рим,в испания кат бех имаха същата компания и рен -а -кар едни ванчета за по 100 евро на ден-7 местни,предполагам че и в италия е същото,си делнем разходите и се разджъткаме 2-3 дена,малко да видим свет и свето да види дзерове
аз съм за, ама с жените или без
![]()
![]()
Си намерим нови

Иначе от няколко години има екскурзии по стъпките на главния герой от романите на Даун Браун
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4