Дъвки Риглис 5?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Дъвки Риглис 5?
Някой знае ли дали продават някъде из БГ тези дъвки ?
http://www.novavizia.com/1280.html
http://www.novavizia.com/1280.html
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Дъвки Риглис 5?
Преди няколко години от Ригли изпращат своите Топ 10 химици и маркетолози на лов за тинейджъри, които дъвчат дъвки. Целта е била да се разбере всичко за тях – защо дъвчат дъвка, как точно я дъвчат, какви емоции изпитват, когато дъвчат дъвка. Служителите на Ригли ходили навсякъде в дъвчещите дъвка тинейджъри – по заведения, по дискотеки, и следели всичко във връзка с употребата на дъвките. 

- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Имам роднини в Испания, и винаги си поръчвам от там по някой друг пакет, а в БГ никаде не съм ги виждал.
И аз най-близко в Гърция съм мяркал от тези дъвки....но сега като прочетох статията и яко ми се доядоха
А в Серес ще ходя чак след 2 месеца....тааааа реших да попитам, ако някой знае дали тук се продават или ако има път към държава в която се продават да вземе няколко пакетчета...да ги взимам после за лична наслада 

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

И с какво са по-добри?
големите компании наистина знаят какво да правят, дори когато произвеждат най-обикновени дъвки
големите компании наистина знаят какво да правят, дори когато произвеждат най-обикновени дъвки
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
бясна реклама имаха там - "Нищо няма да е същото след 5"...tintirimintiri написа:Имам роднини в Испания, и винаги си поръчвам от там по някой друг пакет, а в БГ никаде не съм ги виждал.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
8 мнения
• Страница 1 от 1