Не така Колега!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Не така Колега!
А случвало ли ви се е както си карате със 120 да ви изпревари ТИР ? Е на това му викам припадане с автовози.
мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:54, променена общо 1 път
.
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
vlad0 написа:хахаха
защо да не го направи?
Защото на някой друг ще му пречи ... Искаш да научиш някой всезнайко над 18 години на нещо .... Загубена кауза ....
Закон има ли ? И да има ... какво ? Кой ще проследи неговото спазване ....
Бих нарекъл този мизерник - мръсен долен циганин /без да обиждам циганите, защото те ценят пластмасата и стъклото/ ....
За без винетка минаваш с 10 лева, за привишена скорост минаваш с 10-100 лв.... К'во му дреме на нещастника за бутилките ...
Тъпанар абсолютен ...., НО малко са го наказвали, за да уважава !
П.С. Колата ми прилича на кочина в багажника, но е там боклука, а НЕ отвън по улиците. Когато ми скимне и ми пречи ще изхвърля, но не по вАС нещастници, а в кофата ... Милейте, че още съм психически здрав....
Наказанието е дадено в ръцете на хора по бившето ПМС ном.35/за насърчаване на частния бизнес/,сиреч контрола по спазването на закона обслужва частни интереси.Оттук нататък хората се делят на такива които не могат да си го позволят/спазват закона/,и такива които могат да си го позволят/мога го,искам го пък ако ме улепят-плащам си.Пък вие си пишете,говорете и ядосвайте/ П.С.-Ако требва и с 0 км/ч че се движи.Има закон?!
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- Pe3a4
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
- Мечтае да кара: М20-ката дълги години
- Детайли за колата: Необикновена
Хора да не се правя на голям философ , но манталитета на българина е нещо подобно на "той го прави , що и аз да не го направя". Живия пример за неопазването на околната среда ... качвам се в такси. Шишо си кара изведнъж изпи си кафенцето свали си демонстративно прозореца и си хвърли чашката на улицата ... Изразих си възмущението от селската му проява и го попитах кво подяволите направи ... Той се обърна и ми каза "другите го правят , защо и аз да него правя". Докато има така разсъждаващи хора в наща страна никога няма да се оправим ! Поздрави 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
преди време изхвърлена от колата пред мен найлонова торбичка ми се лепна на предното стъкло ,с около 140 на магистралата .. без малко да се омятам заради нея 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
iiiopo написа:Не така колега!
........................................
Трябва ли живеещите в Луковит (в този район се случи случката) да ти чистят боклуците разнесени по пътя.
Ако съдя по рег. номер на колата сме съграждани. Приятно ли ще ти е, ако кола от птровинцията си изхвърля празните бутилки по Софийските пътища?
Сигурно с това поведение в твоята кола е доста чистичко.
Е в моята беше кочинка от празни кофички от кафе минерални води и фасове, събрани от дълго пътуване, Но не я мятам през прозореца, само и само гледката по пътя да е приятна за теб и останалите колеги.
Кочинката, колега, не си я почиствай по време на движение!
Почиствай си я когато паркираш до някоя боклуджийска кофа, бензиностанция или други подходящи места.
Не знам дали въпросния колега е член на този форум. Надявам се да не е, защото този портал има доста висок рейтинг и участиците тук са далеч от подобен манталитет.
Но съдейки по добре потдържаната му кола от този модел, се надявам да "наднича" тук и да прочете написаното от мен.

martin_g60 написа:За съжаление глас в пустиня

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Е.Димитров написа:Що карате с 200 при ограничение 120-130 бре,излезе тираджията и да му увие некоя щанга около врато
тогава нямаше закони, всички караха с 200

а си спомням, че имаше и полицаи, но бяха твърде заети да спрат някой с 200 в лявата лента (в дясната имаше коли)
Alexi написа:преди време изхвърлена от колата пред мен найлонова торбичка ми се лепна на предното стъкло ,с около 140 на магистралата .. без малко да се омятам заради нея
Така е в страната на найлоновите торбички.Даже вече си мисля ,че трябва да ги сложат и в националния ни флаг,дотолкова присъстват навсякъде по поля ,реки ,улици дървета.....
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Spoony написа:Защо не се направи една тема, в която да се описват подобни кратки случки на пътя? Нещо подобно на това:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=61&t=37749 или това http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=69276.0
Ееее нали я има вече темата,колко теми да се правят

Според мен много може да се пише,но както казах за мен е безсмислено!

В четвъртък около руски паметник бяхме 3 колони .. и аз в средата. От ляво някакъв бакшиш тръгна да се мести в средна лента и почва да ме натиска леко по леко и го усещам , че ще ме удари и кривнах леко да не ме закачи.. но пък закачих огледалото на съседната кола .. имаше малко виканици от човека в нея .. но аз вдигнах ръце и му се извиних като му посочих бакшиша

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2