Защо ни мразят македонците ?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Защо ни мразят македонците ?
flame написа:kokobm написа:Първото, което си цитирал е малко извадено от контекста, съвсем накратко исках да обясня на друг колега, че Византия не е Гърция и обратното, и не виждам как двете неща, които си цитирал си противоречат......?? Ако можеш обясни..
Да искаш да кажеш, че Византия не е Гърция, а да кажеш точно обратното е гениален граматически подход, все още неизследван от учените от БАН!
Като царя (ама нашия

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
snipermkd написа:
Последните 5 години живея и в България и Македония. Аз лично не виждам разлики. И в двете страни рушветите са номер 1, корупция, кратери по улиците и пътищата, хората са всеки ден посиромашни и посиромашни. Мизерия, простотии навсякаде.
Тоа зашто си од Радовиш

Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз внасям предложение за запрещение на темата , сиреч катинар
Много приказки се изприказваха от които никой нищо няма да получи или да сполучи а само най-много да обидите някой/някои от редовните посетители на форума , чиято първа замисъл е БМВ идеята
Тук мисля ,че сме за да си помагаме за колите и покрай тази идея за други работи , да създаваме приятелства и т.н.
Последното нещо трябва да бъде да се настройваме едни срещу други освен ако това не е крайно наложително/борба на живот и смърт ... Надявам се ,че ме разбрахте правилно , против никой нищо нямам
Георги Пенчев

Много приказки се изприказваха от които никой нищо няма да получи или да сполучи а само най-много да обидите някой/някои от редовните посетители на форума , чиято първа замисъл е БМВ идеята

Последното нещо трябва да бъде да се настройваме едни срещу други освен ако това не е крайно наложително/борба на живот и смърт ... Надявам се ,че ме разбрахте правилно , против никой нищо нямам

Георги Пенчев
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5