pdf to dwg конверсия
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
pdf to dwg конверсия
пробвах кво ли не и не мога. имам сканиран чертеж на pdf и искам да стане за Аутокад за да мога да си изтрия излишните работи. ако някой може да ми обясни на прост български ще съм му благодарен, а пък ако може да му прата pdf файла да ми го направи за Аутокад ще е супер. Благодаря предварително на отзовалите се.
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: pdf to dwg конверсия
Хехе, не може. Прати ми ако искаш .pdf файла и посочи какво искаш да ти се изтрие. Ще опитам да ти помогна.
Aко е само да триеш от него, давай с фотошоп-а
http://zamunda.net/details.php?id=91400&hit=1 Ама пак няма как да го преконвертираш в двг или поне аз не се сещам 

Aбе, сглобил съм си тука една совалка от лего, всичко си има, ама не ще да излита... Кажете кво да направя, че да литне... 

In Ban We Trust!
- Huku
- ПотенЦял
-
eraziel написа:Aбе, сглобил съм си тука една совалка от лего, всичко си има, ама не ще да излита... Кажете кво да направя, че да литне...
Треа да отвориш джама и просто да я пуснеш

Колега има няколко програми за конвертиране, но общо взето разпознаването им е на много ниско ниво и не си заслужава. По удачен вариант е да си го вкараш като подложка и да си пречертаеш каквото ти трябва.
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Huku написа:Хехе, не може. Прати ми ако искаш .pdf файла и посочи какво искаш да ти се изтрие. Ще опитам да ти помогна.
ники благодаря за офертата но това което искам е от един кадастрален план да се извади и да остане само регулационния затва не искам да занимавам друг бая занимавка е

eraziel написа:Aбе, сглобил съм си тука една совалка от лего, всичко си има, ама не ще да излита... Кажете кво да направя, че да литне...
това не мога да разбера сарказъм ли е но ако си много напред с материала не ми се прави на остроумен. форума е да си помагаме а не да изпъкваш с това какъв ТЕМЕРУТ си. ако знаеш или помогни или недей да спамиш

Aбе, те хората са ти казали, че твойта няма да стане, поне не така както си я мислиш.
А и ако не си обърнал внимание ти се каза, че не е нужно файла да е в .dwg формат за да можеш да триеш по него, така че вместо да ми се дървиш и да ми обясняваш аз на какъв се правя можеше и да си свършил работата досега...
А и ако не си обърнал внимание ти се каза, че не е нужно файла да е в .dwg формат за да можеш да триеш по него, така че вместо да ми се дървиш и да ми обясняваш аз на какъв се правя можеше и да си свършил работата досега...
In Ban We Trust!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
DaNJy написа:Колега има няколко програми за конвертиране, но общо взето разпознаването им е на много ниско ниво и не си заслужава. По удачен вариант е да си го вкараш като подложка и да си пречертаеш каквото ти трябва.
ето това е най-правилният отговор, освен пдф, може да си прикачваш и жпег и тралала други файлове, имаше горе в лентата от някъде ИНСЪРТ и от там си ровиш в компа за желания файл. УСПЕХ

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
kliuna написа:пробвах кво ли не и не мога. имам сканиран чертеж на pdf и искам да стане за Аутокад за да мога да си изтрия излишните работи. ако някой може да ми обясни на прост български ще съм му благодарен, а пък ако може да му прата pdf файла да ми го направи за Аутокад ще е супер. Благодаря предварително на отзовалите се.
правил съм го многократно. първия път ми отне доста време, така че дерзай
- Huku
- ПотенЦял
-
twin spark написа:правил съм го многократно. първия път ми отне доста време, така че дерзай
Можеш единствено да го импортнеш в AUTOCAD, но после само можеш да си го гледаш вътре.
http://anydwg.com/pdf-to-dwg.html
пробвай с това...
Пробвал съм.. резултата не е много добър, но става, зависи за какво ти трява...
пробвай с това...
Пробвал съм.. резултата не е много добър, но става, зависи за какво ти трява...
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Приве колега,
Може да стане но си е занимавка - има общо взето 2 платформи за разпознаване на кадастрални скици/чертежи - CAD и GIS.
Първата ползва AutoCAD Raster Design /чиста CAD платформа на Autodesk/ а втората ArcSCAN в пакет с ArcINFO /платформа на канадската ESRI/.
Общо взето и двете се справят противоречиво и с доста голяма предварителна подготовка.
1. Като за начало трябва да си конвертираш сканираното изображение/чертеж в монохромно или 1но битово.
Преди това е добре да си превъртиш pdf в tiff.
2. И двете платформи предлагат автоматична векторизация - ама колко е автоматична да не ти казвам, пак ще трябва да гледаш линия по линия за грешки.
3. Най-добре си мащабирай растера и си го изчертай/векторизирай ръчно - ако е само кадастрален пран няма да е голяма мотня.
Успех !!!
Може да стане но си е занимавка - има общо взето 2 платформи за разпознаване на кадастрални скици/чертежи - CAD и GIS.
Първата ползва AutoCAD Raster Design /чиста CAD платформа на Autodesk/ а втората ArcSCAN в пакет с ArcINFO /платформа на канадската ESRI/.
Общо взето и двете се справят противоречиво и с доста голяма предварителна подготовка.
1. Като за начало трябва да си конвертираш сканираното изображение/чертеж в монохромно или 1но битово.
Преди това е добре да си превъртиш pdf в tiff.
2. И двете платформи предлагат автоматична векторизация - ама колко е автоматична да не ти казвам, пак ще трябва да гледаш линия по линия за грешки.
3. Най-добре си мащабирай растера и си го изчертай/векторизирай ръчно - ако е само кадастрален пран няма да е голяма мотня.
Успех !!!
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- Huku
- ПотенЦял
-
yarov, ти направо го хвърли в джаза момчето...
15 мнения
• Страница 1 от 1