Забравени документи
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Забравени документи
Как така нямат право да отнемат талон ?На мен са ми го взимали .
Ок.Глобата е 10 лв ако си забравил доументите и не си в нарушение .
А ако караш с превишена скорост или минеш на червено ? И нямаш документи в себе си ?
А ако караш с превишена скорост или минеш на червено ? И нямаш документи в себе си ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Казват че си откраднал колата и те прибират на топло 

klintan66 написа:Как така нямат право да отнемат талон ?На мен са ми го взимали .
Няма как да ти отнемат талона на автомобила.Взимате си ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА прочитате го и си го оставате в колата.Не е срамно като не ви е ясно нещо да отворите и да прочетете,а ако малко от малко го знаете ще ви бъде много лесно.Конституционните ви права са като мускулите:упражнявайте ги ежедневно

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега ,
ако е толкова незаконно /дано / като пишат протокол нали взимат талона и като отидеш да ти връчат акта ти го връщат .Това е практика от 100 години .
Дай по-точно къде в закона е написано това за талона .
Много лесно ми се струва да заобиколиш закона ако е така .
Пишат акт ,талона си е в теб , не ходиш да ти го връчат ,минава давност и проблем няма .
ако е толкова незаконно /дано / като пишат протокол нали взимат талона и като отидеш да ти връчат акта ти го връщат .Това е практика от 100 години .
Дай по-точно къде в закона е написано това за талона .
Много лесно ми се струва да заобиколиш закона ако е така .
Пишат акт ,талона си е в теб , не ходиш да ти го връчат ,минава давност и проблем няма .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2