Наркоманската учебна година започнааа :((((
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Наркоманската учебна година започнааа :((((
... и съм с два халогена назад
Помогнете със съвет откъде да си купя капачки, че нямам излишни пари за нови в момента

Помогнете със съвет откъде да си купя капачки, че нямам излишни пари за нови в момента

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Съжалявам за халогените. Набезите на тази паплач край нямат!
Аз имам капачки за Е36. Предложи една прилична цена и да си стискаме ръцете

Аз имам капачки за Е36. Предложи една прилична цена и да си стискаме ръцете

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Наркоманската учебна година започнааа :((((
anica banica написа:... и съм с два халогена назад![]()
а защо мислиш че са ученици? аз кво като съм ученик начи съм крадец ли? и защо мислиш че точно защото е започнала учебната година по тоя повод са ти откраднали халогените?

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
LeX написа:anica banica написа:... и съм с два халогена назад![]()
а защо мислиш че са ученици? аз кво като съм ученик начи съм крадец ли? и защо мислиш че точно защото е започнала учебната година по тоя повод са ти откраднали халогените?
Да те щото само когато са на училище взимат наркотици ...За тях няма сезон или е наркоман или не е ...
Жалко за халогените

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
LeX написа:anica banica написа:... и съм с два халогена назад![]()
защото смисления крадец (разбирай по-голям от 18 години) ще открадне цялото возило (барабар със притежателката му ако се случи наблизо). това със халогените са кокошкарски работи правени от хора които никога няма да имат нищо и ще знаят дълбоко във себе си че са боклуци (така и най-боли между другото). то и тези които крадат целите возила не са по-цвете, но те рядко са малки...
а това за учениците и следствията- мисли го така- всяка жена може да е к**ва.. но за да е к**ва трябва определено да е жена...
а халогените са безсмислица.. аз през живота съм си виждал 2 пъти мъгла във която халогените да са полезни... така че- прежали ги и .. напред и нагоре...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Така е, ама без тях колата изглежда грозно. А с капачки не е същото
Поне за човек, който полага грижи за колата си и иска всичко да и е ОК. Има ли някой с присъда за крадене на такива дреболии(които причиняват ужасни главоболия на собствениците
)??

OFFTopic
Искаше да кажеш - не всяка жена е к**ва, но всяка к**ва е жена.
Или поне така се надявам!:angel:
PS: Съжалявам за халогените
alx написа:
а това за учениците и следствията- мисли го така- всяка жена може да е к**ва.. но за да е к**ва трябва определено да е жена...
Искаше да кажеш - не всяка жена е к**ва, но всяка к**ва е жена.

PS: Съжалявам за халогените

- X-citer
-
rado_rf написа:Еййй, мааму стара, правиш, струваш, все дотам го докарвашАре бъди поне веднъж маалко по-скромен, де
Искаш да се пробваме ли

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Пф тука и мене ме засегнахте
Та на темата.. Аз съм ученик и алкохолик ! Хахаха ма не бих тръгнал да дърпам точно хологени за да си купя Jack... Тва го е напраил или някой верно отчаян наркоман дето вече не е ученик или некой супер комплексиран тип изгонен от училище и не виждал БУТИЛКА СКОРО!

Та на темата.. Аз съм ученик и алкохолик ! Хахаха ма не бих тръгнал да дърпам точно хологени за да си купя Jack... Тва го е напраил или някой верно отчаян наркоман дето вече не е ученик или некой супер комплексиран тип изгонен от училище и не виждал БУТИЛКА СКОРО!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
alx написа: това със халогените са кокошкарски работи правени от хора които никога няма да имат нищо и ще знаят дълбоко във себе си че са боклуци (така и най-боли между другото).

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
що се чудиш [steeN]
да се крадат халогените и аз го намирам за кокошкарска работа. Да не говорим, че на много коли те са си специално вградени в специални дупки в бронята. И в този случай или стават ... или не стават за бронята и колата, та ако ще и универсални да са. Какво като откраднат халогените и получат за тях 50 лева, я се намери лесно клиент за тях... я не?
Има една легенда на ул.Цар Симеон, че "халогени от колите изчезват в определен период, след като клиент със специфични такива се поинтересува за наличност - втора употреба".
Иначе, не...

Има една легенда на ул.Цар Симеон, че "халогени от колите изчезват в определен период, след като клиент със специфични такива се поинтересува за наличност - втора употреба".

Да караш Peugeot е страст!
15 мнения
• Страница 1 от 1