Rammstein в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Rammstein в България

Мнение от dimithur » 09 Апр 2010, 22:23

Е.Димитров написа:
dimithur написа:И аз съм голям фен, ма няма да отида, че като знам каква гъчканица и селяния ще е, сигурно като предишния концерт на металика х5 :mhihi:

Ми приятел беше на концерта им в Белград (Рамщайн) и каза че било много хубаво без никакви ексцесии...
То по твоята логика не трябва да се ходи никъде...аз бях и на концерта на "Лорд оф Дъ Денс" и беше уникално...

Meн ексцесиите хич не ме притесняват :twisted: Ма цялата бутаница тъпканица и стърчене с векове, заради малоумна оргиназация, някак си ме отказва. :dunno: И 80% от хората дето ходят на тея концерти не са некакви фенове, ми ходят просто е така за да разправят, че са били на еди кой си концерт, па миналата вечер са въртели гюбеци в некоя чалкотека в щутград на кондьо примерно :mhihi: Ми не мерси, ще си ходя на Каварна това лято, живот и здраве :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Апр 2010, 22:43

Zagy написа:Кой не си взе билет за 23ти юни, а? :smoke: :smoke: :smoke: Ще се разцепа...

Абе тия там пускат ли с манджа отвън?

Мимислим че с кебапчета нема да те спрът,ако спират-викай-ше помагаме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Апр 2010, 4:55

там сме с жената барабар :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Апр 2010, 11:48

Е.Димитров написа:
Zagy написа:Кой не си взе билет за 23ти юни, а? :smoke: :smoke: :smoke: Ще се разцепа...

Абе тия там пускат ли с манджа отвън?

Мимислим че с кебапчета нема да те спрът,ако спират-викай-ше помагаме :mhihi:

Абе казаха ми, че не можело дори с шише вода да влезеш на стадиона, та съм се притеснил малко... тея там сигурно бирата по 6-7 лева кенчето ще я дават, храната и водата не ми се мисли на какви цени ще са, та затова питам :D
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Апр 2010, 11:52

Аз не съм виждал концеерт, на който може да се внася каквото и да било :dunno: И не ми е за бирата на цена 6-7лв, а затова, че със сигурност ще е топла :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 10 Апр 2010, 16:05

На 20 Март бях на концера им в Белград, направиха нещо уникално :clap:
Но защо ли си мисля че тук в булгаристан няма да има нищо общо с това което видях там ..
Сега съм решил да се разходя до Букорещ на 26.06 пак на концерта :) ако има желаещи за там да сформираме група :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Апр 2010, 17:31

dimithur написа:Аз не съм виждал концеерт, на който може да се внася каквото и да било :dunno: И не ми е за бирата на цена 6-7лв, а затова, че със сигурност ще е топла :evil:

Не е верно миналата година на Металика бирата нямаше възможност да се стопли :mhihi: и не беше и по 6-7 лева :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата