Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България
Модератор: Общи модератори
Re: Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България
Абе хора, 7 страници само спорове, дразги и мерене на ...
Човека търси начин за популяризация, а то стана - "българска демокрация". Искам само да дам една препоръка на хората който са по- на ти с автомобилния спорт. Вместо да се палите на писанията на "лайците" ми вземете малко да ни образовате де
Е като ми кажете, че не правя разлика от рали и пистов шампионат дали постигате нещо?! Няколко пъти беше натъртено това, но никой не си направи труда да обясни за кво иде реч. Популяризацията на този спорт е основно във ваши ръце
Не знам дали са почитатели или лаици и сеирджии/семкаджии , но например на затворения маршрут Варна има пъти повече хора отколкото на всякакви други мероприятия изключая може би волейболните мачове на нац. отбор. Така че, спасението на давещите се е в ръцете на самите тях 

Яро написа:Абе хора, 7 страници само спорове, дразги и мерене на ...![]()
Вас тука още ли не са ви заключили

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Един цитат от темата в дрифтинга ...
laryn написа:Аз лично не бих се радвал, ако предобием всичко тяхно.... Вярно от към боксове... спонсори и други са ДОБРЕ, Но отношението към публиката е на такова гадно ниво... че няма на къде.
Отивам аз (нали съм от Севлиево) и искам да се снимам с Петър Петров.... Отивам при него моля го за снимка той ми отправи директна обида...Това се случва в събота след тренировките. Как дае исках да се снимам с един друг пич... Той беше същия.
За съпоставка отиваш на дрифт заглеждаш се в колата.... Шофйора сам те заприказва и след известни приказки и возене оставаш като смаян от каране.. отношение и т.н
Пожелавам ви всичко... без отношението към публиката ... Поради същата пречина съм намразил мероприятията и на БФАС mihihi mihihi mihihi
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми ,шаро аз най-вече за това говоря. в тая тема хората,които явно се занимават с това се отнесоха към повечето опоненти -т.е. и евентуална публика с неприязън,пренебрежение и от високо,както и със сръдня....! така че не вървете по пътя на батковците от ралитата.....