Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Re: Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България

Мнение от Яро » 08 Апр 2010, 15:19

Абе хора, 7 страници само спорове, дразги и мерене на ... :shock: Човека търси начин за популяризация, а то стана - "българска демокрация". Искам само да дам една препоръка на хората който са по- на ти с автомобилния спорт. Вместо да се палите на писанията на "лайците" ми вземете малко да ни образовате де :!: Е като ми кажете, че не правя разлика от рали и пистов шампионат дали постигате нещо?! Няколко пъти беше натъртено това, но никой не си направи труда да обясни за кво иде реч. Популяризацията на този спорт е основно във ваши ръце :!: Не знам дали са почитатели или лаици и сеирджии/семкаджии , но например на затворения маршрут Варна има пъти повече хора отколкото на всякакви други мероприятия изключая може би волейболните мачове на нац. отбор. Така че, спасението на давещите се е в ръцете на самите тях ;)
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 08 Апр 2010, 15:53

Яро написа:Абе хора, 7 страници само спорове, дразги и мерене на ... :shock:

Вас тука още ли не са ви заключили :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Апр 2010, 12:49

Един цитат от темата в дрифтинга ...
laryn написа:Аз лично не бих се радвал, ако предобием всичко тяхно.... Вярно от към боксове... спонсори и други са ДОБРЕ, Но отношението към публиката е на такова гадно ниво... че няма на къде.

Отивам аз (нали съм от Севлиево) и искам да се снимам с Петър Петров.... Отивам при него моля го за снимка той ми отправи директна обида...Това се случва в събота след тренировките. Как дае исках да се снимам с един друг пич... Той беше същия.

За съпоставка отиваш на дрифт заглеждаш се в колата.... Шофйора сам те заприказва и след известни приказки и возене оставаш като смаян от каране.. отношение и т.н

Пожелавам ви всичко... без отношението към публиката ... Поради същата пречина съм намразил мероприятията и на БФАС mihihi mihihi mihihi
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Апр 2010, 23:43

ми ,шаро аз най-вече за това говоря. в тая тема хората,които явно се занимават с това се отнесоха към повечето опоненти -т.е. и евентуална публика с неприязън,пренебрежение и от високо,както и със сръдня....! така че не вървете по пътя на батковците от ралитата.....

Предишна

Назад към Извън Темата