Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ares2 написа:еи от години тренирам по зали, но упражнението лост си го правя на всяка тренировка за гръб. Няма по яко помпане. Връзвам 20 - 30 кг даже за мен и става супер
Аз докат ходех по зали връзвах 50 за 6-7 повторения с надхват ама вече открих, че има упражнения с които се натоварваш много по- ефективно от тва да се накичиш с тежести.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
включвам го към тренировката за гръб, но от скрипеца не мога да се натоваря така. само няколко серии по 6 -7 повторения
а последното без тежести докато не падна от лоста
аз от много отдаван се занимавам но не гледма да прекалявам де
в наи добрите моменти слагам тежести. имаше период когато минах 100 те кг и не можех да се набера с моито си тегло.. да не говорим за тежести
открих че много напъване не води до никъде. трябва си постоянно по малко и това е. не го правя професионално и ми е ок за тонус
а последното без тежести докато не падна от лоста

аз от много отдаван се занимавам но не гледма да прекалявам де
в наи добрите моменти слагам тежести. имаше период когато минах 100 те кг и не можех да се набера с моито си тегло.. да не говорим за тежести
открих че много напъване не води до никъде. трябва си постоянно по малко и това е. не го правя професионално и ми е ок за тонус
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Повечето естествено не ги владея, но дори и опитите само да ги направиш за брутални.
http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=bartendaz+workout&uni=1
http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=bartendaz+workout&uni=1
Re: Ходите ли на лостове да се набирате
А случайно някой да знае къде има някаде площадка в Пловдив/Кичука, където да мога да се набирам?