Радар детектор и атермично стъкло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Радар детектор и атермично стъкло

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Апр 2010, 20:50

bojanski написа:
Ivo_Borisov написа:
bojanski написа:Извинявам се за офф-а,но искам да попитам като те спрат полицаите не могат ли да ти направят някакъв проблем,че си с радар :?:

Случи се един път да се загледам и на магистрала Тракия ме хванаха с малко превишение,около 10 км отгоре.И като дойде до мен полицая гледа радар-детектора отпред и вика:Не можа ли да ни хванеш? и се смее :mhihi: Викам си на ум знаете как да го ползвате.А те го включиха когато приближих много и ме стрелнаха но въпреки това успях да сваля 20-30 км от скоростта.Така че няма проблем да го ползваш.Виж ако ходиш в Гърция ще имаш големи финансови проблеми :mhihi: Около 2000 евро май беше глобата :kuku:

Аз питам дали по закон може да се използва,защото всеки катаджия може различно да си ти говори :D :mhihi:

Няколко пъти са ме спирали,поглеждат го и никакви забележки. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 12 Апр 2010, 21:00

Иво аз имах голям скандал с едни папурсиклии на Омуртаг преди година.... защото моя направо им бърка радара (Кобричка стара 6 бандова) и гледаха като олигофрени преди да ме спрат, а и аз не карах със 60, а със 90 някъде- видимо над забраната, но при тях нищо не им отчитало, по точно се джуркали много цифрите ... искаха да го отнемат но нали съм малко луд и взех да ги нареждам и само дето не ме прибраха...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Апр 2010, 22:15

LUCIFER'S написа:Иво аз имах голям скандал с едни папурсиклии на Омуртаг преди година.... защото моя направо им бърка радара (Кобричка стара 6 бандова) и гледаха като олигофрени преди да ме спрат, а и аз не карах със 60, а със 90 някъде- видимо над забраната, но при тях нищо не им отчитало, по точно се джуркали много цифрите ... искаха да го отнемат но нали съм малко луд и взех да ги нареждам и само дето не ме прибраха...

Тая случка май съм я чел да си я разказвал.Ама моя не смущава.Той е руски,само Х банд има ама просвири ли на патрулка е :mhihi: Може за това да не са ми правили проблем защото не смущава радарите.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от bojanski » 12 Апр 2010, 23:31

Забранени са устройства които, влият пряко върху Полицеският радар и го смущават (Чл. 181. Наредба № Iз-1959 от 27.12.2007 г. Наказва се с глоба до 50 лв. и 10 к.т

Това е наредбата ;)
Speed?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 13 Апр 2010, 7:41

тоя вид стъкло влияе на GPS устройствата а не на детекторите.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2010, 8:00

аз с мелеционери не се карам. за тва и за 24г каране имам 2 акта. с блага дума и 10 кинта се отварят секви врати ,отколкото с само с лоша дума...
иначе има и уислъри и кобри с външен датчик,който се монтира извън купет-примерно в решетката ,ама цената им е мамата си джаса.... там вече и обхвата е по-отдалече и никви стъкла и чудесии не им пречат.
в гърция като одих/че там глобата е към 2к евра/ го турах на задната седалка на облегалката и включен в багажника и като видехме полиция и ....на детето у гащите! 8) да ги видим как ше бръкнат там.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 13 Апр 2010, 13:32

Next написа:............... Два пъти по малък му бил обхвата през атермичното.. .... .

Обхват имат само антирадарите, които са забранени! Радар-детекторите имат ниво на чуствителност, или "праг на чуваемост" го наричат някои колеги, при който се активира самото устройство! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Апр 2010, 16:43

изглежда моето стъкло все пак не е атермично, защото не виждам лилав отенък
по-скоро си е зелено
иначе е Pilkington със щампа на БМВ

Предишна

Назад към Извън Темата