Радар детектор и атермично стъкло
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Радар детектор и атермично стъкло
bojanski написа:Ivo_Borisov написа:bojanski написа:Извинявам се за офф-а,но искам да попитам като те спрат полицаите не могат ли да ти направят някакъв проблем,че си с радар
Случи се един път да се загледам и на магистрала Тракия ме хванаха с малко превишение,около 10 км отгоре.И като дойде до мен полицая гледа радар-детектора отпред и вика:Не можа ли да ни хванеш? и се смееВикам си на ум знаете как да го ползвате.А те го включиха когато приближих много и ме стрелнаха но въпреки това успях да сваля 20-30 км от скоростта.Така че няма проблем да го ползваш.Виж ако ходиш в Гърция ще имаш големи финансови проблеми
Около 2000 евро май беше глобата
Аз питам дали по закон може да се използва,защото всеки катаджия може различно да си ти говори![]()
Няколко пъти са ме спирали,поглеждат го и никакви забележки.

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Иво аз имах голям скандал с едни папурсиклии на Омуртаг преди година.... защото моя направо им бърка радара (Кобричка стара 6 бандова) и гледаха като олигофрени преди да ме спрат, а и аз не карах със 60, а със 90 някъде- видимо над забраната, но при тях нищо не им отчитало, по точно се джуркали много цифрите ... искаха да го отнемат но нали съм малко луд и взех да ги нареждам и само дето не ме прибраха...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
LUCIFER'S написа:Иво аз имах голям скандал с едни папурсиклии на Омуртаг преди година.... защото моя направо им бърка радара (Кобричка стара 6 бандова) и гледаха като олигофрени преди да ме спрат, а и аз не карах със 60, а със 90 някъде- видимо над забраната, но при тях нищо не им отчитало, по точно се джуркали много цифрите ... искаха да го отнемат но нали съм малко луд и взех да ги нареждам и само дето не ме прибраха...
Тая случка май съм я чел да си я разказвал.Ама моя не смущава.Той е руски,само Х банд има ама просвири ли на патрулка е

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Забранени са устройства които, влият пряко върху Полицеският радар и го смущават (Чл. 181. Наредба № Iз-1959 от 27.12.2007 г. Наказва се с глоба до 50 лв. и 10 к.т
Това е наредбата
Това е наредбата

Speed?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз с мелеционери не се карам. за тва и за 24г каране имам 2 акта. с блага дума и 10 кинта се отварят секви врати ,отколкото с само с лоша дума...
иначе има и уислъри и кобри с външен датчик,който се монтира извън купет-примерно в решетката ,ама цената им е мамата си джаса.... там вече и обхвата е по-отдалече и никви стъкла и чудесии не им пречат.
в гърция като одих/че там глобата е към 2к евра/ го турах на задната седалка на облегалката и включен в багажника и като видехме полиция и ....на детето у гащите!
да ги видим как ше бръкнат там.
иначе има и уислъри и кобри с външен датчик,който се монтира извън купет-примерно в решетката ,ама цената им е мамата си джаса.... там вече и обхвата е по-отдалече и никви стъкла и чудесии не им пречат.
в гърция като одих/че там глобата е към 2к евра/ го турах на задната седалка на облегалката и включен в багажника и като видехме полиция и ....на детето у гащите!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Next написа:............... Два пъти по малък му бил обхвата през атермичното.. .... .
Обхват имат само антирадарите, които са забранени! Радар-детекторите имат ниво на чуствителност, или "праг на чуваемост" го наричат някои колеги, при който се активира самото устройство!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
изглежда моето стъкло все пак не е атермично, защото не виждам лилав отенък
по-скоро си е зелено
иначе е Pilkington със щампа на БМВ
по-скоро си е зелено
иначе е Pilkington със щампа на БМВ
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2