Металика, Слеър, Мегадет и Антракс идват у нас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Металика, Слеър, Мегадет и Антракс идват у нас

Мнение от GVT » 18 Дек 2009, 14:19

:confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работи :mhihi: Но пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души. :guitarist: :guitarist: :guitarist: Макар и да ми струваше жигулката тоя концерт не съжалявам за нищо,до тогава можехме само да мечтаем да ги видим на живо.http://www.youtube.com/watch?v=yEmsSH7k ... re=related
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 18 Дек 2009, 15:04

GVT написа::confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работи :mhihi: Но пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души. :guitarist: :guitarist: :guitarist: Макар и да ми струваше жигулката тоя концерт не съжалявам за нищо,до тогава можехме само да мечтаем да ги видим на живо.http://www.youtube.com/watch?v=yEmsSH7k ... re=related

Мда за тоя концерт се носят легенди.........чел съм че е имало над един милион човека, ма колко е истина никой не знае

ПС: Няма по-добър начин да отпразнуваш падането на комунизма от това :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Дек 2009, 15:13

Билети за AC/DC 55, 75, 85 и 130 лева

До колкото успях да разбера...останалите изненади..януари месец.. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Дек 2009, 19:11

Helix написа:
GVT написа::confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работи :mhihi: Но пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души. :guitarist: :guitarist: :guitarist: Макар и да ми струваше жигулката тоя концерт не съжалявам за нищо,до тогава можехме само да мечтаем да ги видим на живо.http://www.youtube.com/watch?v=yEmsSH7k ... re=related

Мда за тоя концерт се носят легенди.........чел съм че е имало над един милион човека, ма колко е истина никой не знае

Абе не знам колко хора имаше,но сигурно имаше 10 000 милиционери и войници, това се помни цял живот.Пожелавам на всички да го изпитат.А и по време на концерта,не бяха излязли Металика и AC/DC,като обявиха,че ако не спре насилието ще прекратят концерта,започнах да гълтам живи жаби.Месец преди това беше опита за преврат и безредиците в Москва и двете страни бяха на нож.Всеки псуваше и хвърляше каквото му падне по милицията,те па биеха и съскаха -фашисти,кучета ,предатели :mhihi: Но като излезнаха динозаврите всичко си дойде на място. :D
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Дек 2009, 20:22

GVT написа:
Helix написа:

Абе не знам колко хора имаше,но сигурно имаше 10 000 милиционери и войници, това се помни цял живот.Пожелавам на всички да го изпитат.А и по време на концерта,не бяха излязли Металика и AC/DC,като обявиха,че ако не спре насилието ще прекратят концерта,започнах да гълтам живи жаби.Месец преди това беше опита за преврат и безредиците в Москва и двете страни бяха на нож.Всеки псуваше и хвърляше каквото му падне по милицията,те па биеха и съскаха -фашисти,кучета ,предатели :mhihi: Но като излезнаха динозаврите всичко си дойде на място. :D

Аз имам Видео от този концерт,ако някои има желание ще го споделя :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от v_kozareff » 14 Апр 2010, 21:46

Аз също бях на този концерт. Тогава бях студент 3 курс в Москва.
Ще може ли да ми пратите видеото което имате :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата