Брус Дикинсън-човекът глас?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
даа...той е 3.5 ама е пилен до 3.7 и върви яку!
Ф14 не знам откога следиш Мейден ама ще ти кажа една песен в която се вижда какви са гласните възможности на Брус..По точно става въпрос за песента Hallowed be thy name" виж в интрото как влачи гласа си и вдига октавите все едно има дробове на слон или кит...
Пол ди анно пък си има друг стил на пеене пич...много го харесвам

Ф14 не знам откога следиш Мейден ама ще ти кажа една песен в която се вижда какви са гласните възможности на Брус..По точно става въпрос за песента Hallowed be thy name" виж в интрото как влачи гласа си и вдига октавите все едно има дробове на слон или кит...

Пол ди анно пък си има друг стил на пеене пич...много го харесвам
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
"Разни хора - разни идеали"!
Както всички знаете основател на групата е...Стив Харис! Не мислите ли, че е нормално като "шеф" на групата да изявява ПО-голяма част от себе си-конкретно бас-а? Мейдън затова са и уникална група-няма такъв бас и бърза промяна в начина на свирене! Заслушайте се в една песен по колко пъти сменят ритъма! Мисля, че сега биха могли да направят доста по-стойностни неща от периода 93/98, въпреки че вече са позавехнали:)
Дикинсън...това е човекът-глас!
Както всички знаете основател на групата е...Стив Харис! Не мислите ли, че е нормално като "шеф" на групата да изявява ПО-голяма част от себе си-конкретно бас-а? Мейдън затова са и уникална група-няма такъв бас и бърза промяна в начина на свирене! Заслушайте се в една песен по колко пъти сменят ритъма! Мисля, че сега биха могли да направят доста по-стойностни неща от периода 93/98, въпреки че вече са позавехнали:)
- F-14
- младши ентусиаст
-
такъв бас има и в Mr.Big и Металика при Клиф Бъртън.А и сега при Робърт Трухийо.
Иначе никой не каза колко октави е гласа на Брус????
Напоследък слушам римастърд албумите му 2005.Много добро звучене има....
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
F-14 написа:такъв бас има и в Mr.Big и Металика при Клиф Бъртън.А и сега при Робърт Трухийо.
Не съм съгласен, че е толкова изкаран напред Робърт...мое мнение! За Бъртън съм абсолютно съгласен,но...жалко, че го няма !
SummonedToDIe написа: Заслушайте се в една песен по колко пъти сменят ритъма! Мисля, че сега биха могли да направят доста по-стойностни неща от периода 93/98, въпреки че вече са позавехнали:)

Дрън-дрън

Една и съща тема с различно темпо. Това ако е смяна ритъм, тогава ми е ясно колко си в час със солфежа. На всичкото отгоре само равноделни тактове.
Ако искаш да разбереш какво означава смяна на равноделни с неравноделни тактове в една и съща или пък друга тема, тогава послушай Дрийм Тиътър

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
В тоя ред на мисли следващото лято ще ви чакам в Каварна да послушаме Майден, Уайт Снейк и господ знае кои още

- F-14
- младши ентусиаст
-
нещо сигурно и потвърдено има ли за Мейдън догодина...или пък Мanowarrrrrrrrrrrrrrrrrr Kings of METAL 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2