Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Re: Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...
Бате Бойко ше ни оправи. Имайте търпение. Пилците се броят наесен 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нито съм искал да им влизам в парцела ,нито ми е зор за еврозоната им! който е искал -да си им лиже са задниците! членството е и задължение да им плащам точно на тия недоебали тлъстеняци вноска и то не малка ,за да могат да пишат кви сме плебеи!!! а нека дойдат да ми земат жилището ,да ги видя как точно ще стане!! аз кредити на немец не дължа ,нито па на българин и точно ми е през отвеса къв им е зора с моето или гръцкото правителство-да си търсят парите ,от който ги е взел! аз нито за инфраструктура съм видел пари от тях, нито за здравеопазване ,нито за нищо ,така че ми е точно ,ма точно през дедовия....
и ше си косим тревата на село ако искам. а на тех мога да им окоса един откос от юрофайтър....! аре чакам ги да дойдат да ме турат под моста!!
и ше си косим тревата на село ако искам. а на тех мога да им окоса един откос от юрофайтър....! аре чакам ги да дойдат да ме турат под моста!!
Aз в тая статия само не разбрах що и нас ни намесват
Ние нали уж си имаме строга фискална политика
А гърците са като не могат да си плащат външния дълг, вместо да ги водят да им косат тревите, което вече бтв го правят роботизирани косачки
, да ги пратят и тех да строят Белене
После ще има безплатен ток за цяла европа 

radio_manbg написа:"български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии
...
винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи
...
след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт
...
българите ще си останат на положението в което са и сега
...
след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди
...
Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват!

SKISA написа:нагли до безобразие ,окрадоха квото можаха от съюза и са реват ,че друг им виновен!
Аз още на второто изречение се заливах от смях, но ме кефи Скисата как припали!

Ма е прав де - само некой комплексиран индивид или проЗ бек (или и двете

© написа::kuku: ... много добре си живеят - 14-та заплата, великденски премии, без данъци и какво ли още не..и
ето ти 300 млрд. дълг![]()
то все някога ще се връща
То и аз да изтегля голям кредит и след тва да не работя, за да го погасявам, а само да играя сиртаки по цел ден - и аз ше си живея добре

Щях да кажа, че има много прости сънародници, които не могат да го проуменят - но се сетих, че има и много сънародници, които дори го правят

Така че колкото повече хора разберат казаното от колегата долу - толкова по-бързо ще дръпнем напред като нация

dimithur написа:Всеки се скатава и дръжи на максимата те ни лъжат, че ни плащат, а ние па че работимеЕ докато тая житейска философия не се изкорени, не само че няма да се оправиме, ми и по зле ще ставаме.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Абе техната м....а лакома. Като не сме добре финансово да не ни дават кредит. Ама нали ще спечелят от лихвите. И като ни изгонят от съюза ние ще изгоним техните компании. И банките им и застрахователите им. Тогава Алианц и Райфайзен ще го духат. И ние сме изпечени в кризи бойци. Това ми е N-та криза на мене и ме боли фара. Язе можем и да не карам БМВ, можем и коприва и лебец да ям, и дънки от 10 кинта да нося и пак да съм щастлив. И Москвича още ми е в двора. Ама я да ги видя немците като им орежат екстрите как ще започнат да изкрезват и да се взривяват с три кила барут в гъза покрай някоя детска градина. Единственото което им помага да са добре е това, че са много дисциплинирани и праволинейни. А и може би са добре защото така извъртат нещата та ние да сме зле. Иначе нито са големите специалисти нито са големите мозъци. Те и затова ни ебават и ни допускат само до метене на тротоарите, защото ако започнем да се състезаваме в други области ще ги оставим без работа и те ще трябва да метат тротоарите. Видех ги аз англичаните колко са електротехници и уебдизайнери. Видех ги и гърците колко са строители и земеделци. Може и да съм подпалил малко ама ми писна секакви гадове да ни смятат за по-долнопробни. Само да вметна по темата за това кога ще ги стигнем Гърците....Ами аз баце и не ги гоня и не искам да ги стигам. Ако имах сестра и я опъна може да се роди некой малоумен изрод метър и педесет с криви крака и да прилича на гърк или немец. Но аз както казах не ги гоня....
ukelichko написа:Язе можем и да не карам БМВ, можем и коприва и лебец да ям, и дънки от 10 кинта да нося и пак да съм щастлив.
Ако и нямаш навика да мрънкаш бих казал, че си наистина щастлив човек!

Все пак най-щастливият човек е не този, който има най-много - а този, на който му трябва най-малко

ukelichko написа:Единственото което им помага да са добре е това, че са много дисциплинирани и праволинейни
...
Иначе нито са големите специалисти нито са големите мозъци
...
ако започнем да се състезаваме в други области ще ги оставим без работа и те ще трябва да метат тротоарите

На хората, които си тежат на мястото и имат самоуважение, гледат с респект

А на тези, които изповядват принципа "Вие сте добре, ние сме най-скапаните"... гледат като на скапаняци

ukelichko написа:кога ще ги стигнем Гърците....Ами аз баце и не ги гоня и не искам да ги стигам. Ако имах сестра и я опъна може да се роди некой малоумен изрод метър и педесет с криви крака и да прилича на гърк

Ама не бъди песимист - може пък случайно да нема гъз от Бургас до Александруполис!

Ето ви примерен сценарии , какво би се случило ако стигнем европата изведнъж
02.01.2011 07:00ч - получаваш смс - Poradi uspeshnata politika na pravitelstvoto, Balagaria e prieta v evrozonata. Kabinetat raboti vchera cql den za da izmeni vsichki zakoni 1:1 s evropeiskite, a sashto i zaplatite. Chestito ot dnes zaplatata vi e 2000 euro. Хмм това трябва е някакъв афтър ефект от новогодишния махмурлук, или някой се базика. Не може да е истина. Звъниш на всичките си приятели, но и те са получили подобен смс от министерския съвет. Значи е истина и трябва да се полее.
08:00 Вече пазаруваш уиски в супер маркета. Вярно, цените са 40Е бутилката, ма пък какво толкова, може да си го позволиш, а и не подхожда на хора с европейски стандарт на живот да се наливат с евтин алкохол
09:00 Всички ти приятели са у вас, наливате се яко под мощните звуци на Азис и Преслава (е какво пък, то са не може от веднъж човек да стане 100% европеец)
11:30 Шефа ти звъни гневно, че си закъснял за работа . Ако не си довлечеш задника до 15мин си уволенен. Товариш се в 15 годишната трошка и отпрашваш. Естествено катастрофираш в първия уличен стълб. Идва КАТ. Дрегера показва доста над нормата. Подхвърляш им последните си 50лв с надеждата да се отървеш . Естествено те закопчават. Глобата е 1000 евро. Лежиш 15 дни в ареста, защото не можеш да ги платиш.
17.01.2011 - получаваш е-майл от работодателя си, че си уволнен. Документите ти, ще пристигнат по нормалната поща
18.01 - Записваш се в бюрото за безработни. Социалните ти помощи са 650 евро на месец. Решаваш, че не си заслужава да работиш и се отдаваш на алкохолно опиянение.
01.03 - пристигат ти данъците на апартамента - 2000 евро. Не може да ги платиш. Продаваш апартамента и се изнасяш под наем.
01.06 - моренце, биричка, дискотечки - кеф неземен
31.12.2011 - Празнуваш новата година. Пиян си като талпа естествествено.
01.02 - пиян
.
.
.
.
.
.
01.10.2012 още си пиян
01.11 - изгонен си от квартирата, понеже вече не можеш да си плащаш наема от 500 евро
21.12.2012 - посрещаш края на света в подлеза на НДК с бутилка евтино уиски .

02.01.2011 07:00ч - получаваш смс - Poradi uspeshnata politika na pravitelstvoto, Balagaria e prieta v evrozonata. Kabinetat raboti vchera cql den za da izmeni vsichki zakoni 1:1 s evropeiskite, a sashto i zaplatite. Chestito ot dnes zaplatata vi e 2000 euro. Хмм това трябва е някакъв афтър ефект от новогодишния махмурлук, или някой се базика. Не може да е истина. Звъниш на всичките си приятели, но и те са получили подобен смс от министерския съвет. Значи е истина и трябва да се полее.
08:00 Вече пазаруваш уиски в супер маркета. Вярно, цените са 40Е бутилката, ма пък какво толкова, може да си го позволиш, а и не подхожда на хора с европейски стандарт на живот да се наливат с евтин алкохол
09:00 Всички ти приятели са у вас, наливате се яко под мощните звуци на Азис и Преслава (е какво пък, то са не може от веднъж човек да стане 100% европеец)
11:30 Шефа ти звъни гневно, че си закъснял за работа . Ако не си довлечеш задника до 15мин си уволенен. Товариш се в 15 годишната трошка и отпрашваш. Естествено катастрофираш в първия уличен стълб. Идва КАТ. Дрегера показва доста над нормата. Подхвърляш им последните си 50лв с надеждата да се отървеш . Естествено те закопчават. Глобата е 1000 евро. Лежиш 15 дни в ареста, защото не можеш да ги платиш.
17.01.2011 - получаваш е-майл от работодателя си, че си уволнен. Документите ти, ще пристигнат по нормалната поща
18.01 - Записваш се в бюрото за безработни. Социалните ти помощи са 650 евро на месец. Решаваш, че не си заслужава да работиш и се отдаваш на алкохолно опиянение.
01.03 - пристигат ти данъците на апартамента - 2000 евро. Не може да ги платиш. Продаваш апартамента и се изнасяш под наем.
01.06 - моренце, биричка, дискотечки - кеф неземен
31.12.2011 - Празнуваш новата година. Пиян си като талпа естествествено.
01.02 - пиян
.
.
.
.
.
.
01.10.2012 още си пиян
01.11 - изгонен си от квартирата, понеже вече не можеш да си плащаш наема от 500 евро
21.12.2012 - посрещаш края на света в подлеза на НДК с бутилка евтино уиски .
Тук страстите се разгорещиха много пък и темата се измести към безкрайните спорове на политическа тема.
Казано от примиера им или не,тъжното е ,че написаното е истина.Нека поне ние се стараем да правим каквото е по силите ни да променим нещата към по-добро.
Казано от примиера им или не,тъжното е ,че написаното е истина.Нека поне ние се стараем да правим каквото е по силите ни да променим нещата към по-добро.
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5