за и против легналите полицаи
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: за и против легналите полицаи
Гумените полицай са голям ташак. С БМВ то ги минавам с 40-50 без да намалявам, а с джипа като пусна меката степен на окачването дори не ми се разлива кафето в поставката. Не ме мислете за малоумник и състезател. Просто през нощта каогато няма движение съм си правил експерименти. Аз съм само за бетонни дето се минават на полусъединител. Иначе ефекта е нулев. Разбира се боядисани и със знаци преди тях. И може би покрай училищата легналите полицаи да се подсилват с истински полицаи. Така де. Не да ми се крият в храстите а да глобяват на места където наистина има опасност.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
ukelichko написа:Гумените полицай са голям ташак. С БМВ то ги минавам с 40-50 без да намалявам, а с джипа като пусна меката степен на окачването дори не ми се разлива кафето в поставката. Не ме мислете за малоумник и състезател. Просто през нощта каогато няма движение съм си правил експерименти. Аз съм само за бетонни дето се минават на полусъединител. Иначе ефекта е нулев. Разбира се боядисани и със знаци преди тях. И може би покрай училищата легналите полицаи да се подсилват с истински полицаи. Така де. Не да ми се крият в храстите а да глобяват на места където наистина има опасност.
Колега само да не попаднеш на тоя. http://www.vbox7.com/play:60cde00c

Бе мани ве,при нас работата е "видяла жабата че подковават коня и навирила краката",наще дебелосерковци не моат дупките да опраят,тръгнали легнали полицаи да слагат,ебати иронията...във Варна дупка до дупка,уж ремонтират ама смешна работа,а от 2-3 дена гледам насложили чистак бърсак легнали полицаи наново,е то няма такива помияри.По принцип нямам нищо против легналите полицаи,ама всичко останало да е наред,не да ми набият допълнително дупки между останалите.Смешен народ,смешна държава.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Тоя е уникален
. Трябва да внимавам повече. Макар че два тона и половина джипара с пет тумабака по 120 оки нетно тегло вътре може и да му прецакат системата. И ако оживееме компанията след това.....само си пускаме сръбска музика и инквизицията в средновековна Испания ще му се стори като спа център.

И аз съм с 2 ръце ЗА!!!! Но поне да слагат ш*****те знаци и маркировки..
stefangt написа:И аз съм с 2 ръце ЗА!!!! Но поне да слагат ш*****те знаци и маркировки..
Подкрепям!
Еми моите наблюдения в Хасково и околностите:
Където има легнал полицай, направен мапълно по правилата, с маркировка, не много висок - няма знак.
Където пък има знак или няма легнал полицай, или пък е асфалтов, без маркировка, и достатъчно висок, че да се опита да свали гърнето на Е34-та.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3