ОТКРАДНАТА Е 60
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: ОТКРАДНАТА Е 60
Колега,аз сега не разбрах за какво е цялата тая тема,ето интересните неща:
Колата не е твоя а на твой приятел...защо той не напише,регистрацията във форума отнема минута?
Колегите те молят за снимка-обаче такава все още не е налична и едвали ще се постне...
Колеги ти предлагат да помогнат в застрахователна компания...но ти отказваш....
Е за какво е тогава тая тема???
Колата не е твоя а на твой приятел...защо той не напише,регистрацията във форума отнема минута?
Колегите те молят за снимка-обаче такава все още не е налична и едвали ще се постне...
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Re: ОТКРАДНАТА Е 60
Е.Димитров написа:Колега,аз сега не разбрах за какво е цялата тая тема,ето интересните неща:
То си пише на чист български език в първия ми пост,че моля колегите да се оглеждат за ЧЕРНА Е 60 С ЕДИ КОЙ СИ РЕГ.НОМЕР)и нищо повече!!!Сега вече ако някой без помощта на снимка не може да си представи как изглежда гореспоменатият автомобил,не знам какво да кажа.Моля модераторите да ми заключат темата,защото народа започна да си чеше езика в нея.Има оставен телефон и смятам,че това е достатъчно.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2