Издирвам е39 сива дизелова

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Издирвам е39 сива дизелова

Мнение от ME4KY » 17 Апр 2010, 10:47

ms написа:
ME4KY написа:
vicho написа:има едни съдии изпълнители
:roll: Kaжи некой свестен и ако му обясним проблема и ми помогне ша черпим :winky: ....шото има един дето ми бави едни 5 хилки.......

Само с "обясняване" дори и едни яки момченца дето с това се занимават няма да ти обърнат внимание, да не говорим за съдия-изпълнител :roll:

Става въпрос за водени дела и пари който трябва да се вземат от държавата :winky:
п.п при плащането всичко обещават...за яките момчета...120 кила съм :nono: е тва решението
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Апр 2010, 11:19

То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...

Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижеш :roll: За 5 бона ще потрошиш време и нерви за 15к...
И кой ти каза, че няма полза от яки момченца- винаги има файда от един доста по-як от бик и умен колкото галош :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 17 Апр 2010, 15:10

ms написа:То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...

Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижеш :roll: За 5 бона ще потрошиш време и нерви за 15к...
И кой ти каза, че няма полза от яки момченца- винаги има файда от един доста по-як от бик и умен колкото галош :mhihi:

Нервите ги счупихме вече..миналото лято съм ходил през ден до общината,опитваики се да им обЯсним ко пише у закона ама..нема и нема...даже по мойте "дела" немога да се позова и на закона...щото не е написан както требе :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Апр 2010, 8:31

ME4KY написа:
ms написа:То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...

Нервите ги счупихме вече..миналото лято съм ходил през ден до общината,опитваики се да им обЯсним ко пише у закона ама..нема и нема...даже по мойте "дела" немога да се позова и на закона...щото не е написан както требе :help:

Законът е написан както "требе"(е, по-голямата част), въпросът е ти дали можеш да го тълкуваш и интерпретираш :wave:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Предишна

Назад към Извън Темата