Издирвам е39 сива дизелова
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Издирвам е39 сива дизелова
ms написа:ME4KY написа:vicho написа:има едни съдии изпълнителиKaжи некой свестен и ако му обясним проблема и ми помогне ша черпим
....шото има един дето ми бави едни 5 хилки.......
Само с "обясняване" дори и едни яки момченца дето с това се занимават няма да ти обърнат внимание, да не говорим за съдия-изпълнител
Става въпрос за водени дела и пари който трябва да се вземат от държавата

п.п при плащането всичко обещават...за яките момчета...120 кила съм

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...
Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижеш
За 5 бона ще потрошиш време и нерви за 15к...
И кой ти каза, че няма полза от яки момченца- винаги има файда от един доста по-як от бик и умен колкото галош
Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижеш

И кой ти каза, че няма полза от яки момченца- винаги има файда от един доста по-як от бик и умен колкото галош

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
ms написа:То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...
Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижешЗа 5 бона ще потрошиш време и нерви за 15к...
Нервите ги счупихме вече..миналото лято съм ходил през ден до общината,опитваики се да им обЯсним ко пише у закона ама..нема и нема...даже по мойте "дела" немога да се позова и на закона...щото не е написан както требе

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
ME4KY написа:ms написа:То ако не се отплеснем, няма да ни бъде, ама...
Тея кинти ги забрави... Пари от държавата да вземеш => от костенурка вълна да стрижешЗа 5 бона ще потрошиш време и нерви за 15к...
Нервите ги счупихме вече..миналото лято съм ходил през ден до общината,опитваики се да им обЯсним ко пише у закона ама..нема и нема...даже по мойте "дела" немога да се позова и на закона...щото не е написан както требе
Законът е написан както "требе"(е, по-голямата част), въпросът е ти дали можеш да го тълкуваш и интерпретираш

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,