85 години от атентата в църквата Света Неделя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: 85 години от атентата в църквата Света Неделя

Мнение от saleen » 19 Апр 2010, 11:25

dimithur написа: Пускам темата с идеята отново да си припомним какви изроди са ни управлявали последните 65 години. И като гледам продължават да го правят :ranting:

:yes: Много точно си го казал
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Re: 85 години от атентата в църквата Света Неделя

Мнение от sa_hellrot » 19 Апр 2010, 13:55

Е.Димитров написа:Бе "комунисти" ,социалисти,капиталисти-е,какво беше в Полша,Чехословакия,Унгария,Румъния...ама са добре сега,пък Франция се управлява от социалисти от сумати време,най-голям напредък има при Митеран,сега на Саркози му плеснаха шамара избирателите ,избирайки отново социалисти...простия извод е че Българите изглежда не сме стока,просто всеки който дойде на власт иска първо да се "облажи" финансово...пък това кой социалист,кой "комунист"-ма въобще не са такива защото са диви капиталисти...
П/п
Ма много обичам некой дето като каже "комунист" му излиза пяна от устата и обвинява всичките си незгоди гадните "комунисти"...незнам как евентуално жена му ще приеме факта че тая вечер нема да има секс ...щото комунистите виновни...
Ае малко пораснете най-накрая,комунистите са избити 1945 та година,до там...после са дошли други хора които поради некакви причини са наложили този строй,и аз съм сигурен че първоначалната идея е била добра...но както знаем "пътя към ада е постлан с добри намерения,пък майка ми като беше член на бкп да не би да е лош човек-не,просто трябваше да бъде там защото работеше на висока позиция в банка и други такива места,баща ми беше член на оф,щото трябваше да е някъде,а е лекар (сега пенсионер)..
Пък това "дайте да бутнем всичко щото е комунистическо" ми е крайно неприятно и неоправдано...

Абсолютно точно ! :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата