Чиновниците с холандски заплати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съгласни ли сте с НЕ-твърдите възнаграждения в държавната администрация?

Анкетата свършва на 22 Май 2010, 18:47

Да
31
69%
Не
14
31%

Общо гласове : 45
ентусиаст
Аватар

Re: Чиновниците с холандски заплати

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 13:57

dimithur написа:
nazo1976 написа:Аз съм държавен служител и какво искаш да кажеш, че съм некадърник ли?Парите са малко, да съгласен съм, обаче на тоя етап ми изнася и между другото почти всички са висшисти, което все пак пак предполага, че са по-интелигентни, нали така?И като ми дойде един такъв като тебе, дето си мисли, че е по-умен и по-кадьрен от мен, защото разбираш ли взема, двойно или тройно....
И вече ми писна да поправям :mhihi:
щот бачка примерно като бакшиш или строител и други изискващи високи нива на мозъчна активност професий( нищо против тях разбира се всеки може да си изкарва парите както си иска)та тоя въпросния нахалник как да не му се озъбиш а?ти кво би направил. много се дразна на такива изказвания като вашите кат сми държавни служители кво да не сме втора ръка хора ли?аз гласувах с ДА междудругото .а я кажете вие кво работите сигурно сте нервохирурги щот там трябва да са сръчни нали? некой админ да заключи темата щот ще се изпокараме тука :mhihi: :mhihi:

Toва висшУ от НБУ ли ти е , или некое друго частно колежче :mhihi:

nazo1976 написа:като ви чета написаното май всичките сте бакшиши и строители

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah:
:ahah:

nazo1976 написа:ако искам в едно изричение ще напиша всичко
...
това все пак е форум а не кръжок по правопис :mhihi:

И некои служители в държавната администрация всичко знаят обаче слагат големи табели "ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ !!!" :mhihi:
Компетентни, компетентни, та чак любезни - как да не ги обичаш?! :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 23 Апр 2010, 14:06

flame написа:
dimithur написа:
nazo1976 написа:Аз съм държавен служител и какво искаш да кажеш, че съм некадърник ли?Парите са малко, да съгласен съм, обаче на тоя етап ми изнася и между другото почти всички са висшисти, което все пак пак предполага, че са по-интелигентни, нали така?И като ми дойде един такъв като тебе, дето си мисли, че е по-умен и по-кадьрен от мен, защото разбираш ли взема, двойно или тройно....
И вече ми писна да поправям :mhihi:
щот бачка примерно като бакшиш или строител и други изискващи високи нива на мозъчна активност професий( нищо против тях разбира се всеки може да си изкарва парите както си иска)та тоя въпросния нахалник как да не му се озъбиш а?ти кво би направил. много се дразна на такива изказвания като вашите кат сми държавни служители кво да не сме втора ръка хора ли?аз гласувах с ДА междудругото .а я кажете вие кво работите сигурно сте нервохирурги щот там трябва да са сръчни нали? некой админ да заключи темата щот ще се изпокараме тука :mhihi: :mhihi:

Toва висшУ от НБУ ли ти е , или некое друго частно колежче :mhihi:

nazo1976 написа:като ви чета написаното май всичките сте бакшиши и строители

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah:
:ahah:

nazo1976 написа:ако искам в едно изричение ще напиша всичко
...
това все пак е форум а не кръжок по правопис :mhihi:

И некои служители в държавната администрация всичко знаят обаче слагат големи табели "ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ !!!" :mhihi:
Компетентни, компетентни, та чак любезни - как да не ги обичаш?! :mrgreen:

това не се ли пише по друг начин бързо го оправяй че сега ще доиде правописната полиция и ще те арестува :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Апр 2010, 14:09

Е не е точно така, щото едни ще вземат 25% по-малко, ма други ще вземат 25% повече, както знаете енергията и материята не се губят в природата :mhihi: Проблемът е, че ще започнат масово да си играят на "прееби" другарче, от което естествено пак ние, имащите нужди от услугите на държавната администрация, ще си изпатиме :mhihi:[/quote]

Пак нищо няма да се получи гарантирам ви го.. Какви ще бъдат критериите за отценка на свършената работа и как ще определят, че точно ти си работил повече от колежката, която се овърта около шефа ...Всичко пак ще е на "нашите хора"...., като пример: сега има комисии и интересно как в тези комисии се включват все едни и същи хора ...За справка от комисия парите, които се взимат могат да достигнат до 1000лв дори и малко повече.. Интерсно досега не съм бил на нито една комисия, но от колеги ходили по такива места съм чувал, че четяли разни книжа и се подписвали после :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Апр 2010, 14:10

nazo1976 написа:полиция и ще те арестува :paranoid:

Aбе на вас държавните служители, да не са ви извадили Shift-овете на клавиатурите :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Апр 2010, 14:11

nazo1976 написа:
некои

това не се ли пише по друг начин бързо го оправяй че сега ще доиде правописната полиция и ще те арестува :paranoid:

Нема да се пуашите!Изображение
А за правописната полиция - верно само такава административна структура не са измислили още :winky: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 23 Апр 2010, 14:35

dimithur написа:
nazo1976 написа:полиция и ще те арестува :paranoid:

Aбе на вас държавните служители, да не са ви извадили Shift-овете на клавиатурите :mhihi:

да бе и аз се чудех що имам дупка на клавиатурата там а то кво било .та за кво служи тва чудо :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата