Дилема: Да бъде или не (музика в колата)?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Дилема: Да бъде или не (музика в колата)?

Мнение от fedoracore » 22 Апр 2010, 0:42

pistata9889 написа:Абе няма да е бъде тази музика,имаш си нормална слушай я нея,има ли по хубава мелодия от тази на мотора,и къде се перите с музика,тя стана като:Да си сложа ли лепенки по вратите вдигащи с по 15коня.Нали имаш клима,кое ще предпочетеш тиха музика или лятна жега?

абе-човека е пуснал тема няква бе колега.
ти обаче глеи в кво го навиваш да си остане с нормалната ааа :kuku:
и тва с музиката и лятната жега мани(квo искаше да кажеш незнам) -кажи му са и Лили Иванова да си пусне с нормалната муз....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 22 Апр 2010, 1:07

Той колегата не знае какво иска,и аз си казвам мнението.Аз каквото искам,не търся хорско мнение,имам си его на което държа.Реша ли,ще е на моето.Искам ли нещо значи го искам,на мен да ми е хубаво,а не на останалите.Малко егоестично,но не ме интересува хорското мнение.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 22 Апр 2010, 3:39

ms написа:Хич не сменят темата- к'ви са тея обеми дето си ги смятал :shock: Аз не че разбирам от такива неща, ама за две 12-ки да останеш напълно без багажник е прекалено... Я си прегледай сметките пак...

И аз така мисля.Няма как да заема ЦЯЛОТО място,че и да няма изкарване после :shock: :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 25 Апр 2010, 2:53

Имаше тука една вектра :mhihi: :mhihi: с 2 12ски в целия багажник :help: Верно,че свири ама целия багажник го нема.....че и газово има :conf:
Сложи си музика в колата.Няма да ти е излишна,само че си премисли кутийте :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата