Мисия Лондон...или новото българско кино.
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.
аз обясних кво не ми хареса: най-много ме дразни изчакването на актьорите в диалозите! чакат се един -друг да си свърши единият репликата и да почне другия. тва в реалният свят го няма и дразни зверски,седи изкуствено и е непрофесионално. отделно някои сценарни решения са адски тъпи. рекламните спотове с марките също не са вмъкнати читаво,а седят като съшити с бели конци. начина на заснемане/говоря за работата с камерата / е като от ръката на турист с камерка за 500лв....! ми ето тва не ми хареса на първо четене! не ,че нямаше неща и дето ми харесаха ,но са малко....! и си личи ,че е беден и с нисък бюджет,а има филми ,които поради майсторлъка на режисьора и екипа си имат сигурно по-малки бюджети,ма изглеждат по-скъпи....! тва е!
SKISA написа:аз обясних кво не ми хареса: най-много ме дразни изчакването на актьорите в диалозите! чакат се един -друг да си свърши единият репликата и да почне другия. тва в реалният свят го няма и дразни зверски,седи изкуствено и е непрофесионално.
+1
като се замисля в старите български филми са го правели по-добре това , и освен това че се изчакват като на пиеса много кофти им е озвучението на всички филми които правят нашите - много липсват околни звуци, шумове и пр.

като знам за какви тъпни съм давала 8-9 лв да гледам, хич не съжалявам че дадох толкова пари и на българи, пък и филма не е бекрайно лош, дори е забавен 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
филма беше супер в сравнение с всичките ни останали филми