Мисия Лондон...или новото българско кино.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.

Мнение от SKISA » 24 Апр 2010, 9:01

аз обясних кво не ми хареса: най-много ме дразни изчакването на актьорите в диалозите! чакат се един -друг да си свърши единият репликата и да почне другия. тва в реалният свят го няма и дразни зверски,седи изкуствено и е непрофесионално. отделно някои сценарни решения са адски тъпи. рекламните спотове с марките също не са вмъкнати читаво,а седят като съшити с бели конци. начина на заснемане/говоря за работата с камерата / е като от ръката на турист с камерка за 500лв....! ми ето тва не ми хареса на първо четене! не ,че нямаше неща и дето ми харесаха ,но са малко....! и си личи ,че е беден и с нисък бюджет,а има филми ,които поради майсторлъка на режисьора и екипа си имат сигурно по-малки бюджети,ма изглеждат по-скъпи....! тва е!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 24 Апр 2010, 21:14

SKISA написа:аз обясних кво не ми хареса: най-много ме дразни изчакването на актьорите в диалозите! чакат се един -друг да си свърши единият репликата и да почне другия. тва в реалният свят го няма и дразни зверски,седи изкуствено и е непрофесионално.

+1
като се замисля в старите български филми са го правели по-добре това , и освен това че се изчакват като на пиеса много кофти им е озвучението на всички филми които правят нашите - много липсват околни звуци, шумове и пр. :|

Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Мнение от Jessy » 26 Апр 2010, 1:16

като знам за какви тъпни съм давала 8-9 лв да гледам, хич не съжалявам че дадох толкова пари и на българи, пък и филма не е бекрайно лош, дори е забавен :)
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Апр 2010, 14:37

филма беше супер в сравнение с всичките ни останали филми :clap:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Предишна

Назад към Извън Темата