Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
vanci88 написа:hemicharger написа:Казичене - Мрамор - АД... падна ми задния плафон от неравностите
Особено преди детелината на Ботевградското шосе/посока Чепинци/ в средната и крайна лява лента пейзажа е лунен.
Моста при Нови Искър оправиха ли го?
тия дни ше го почват
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги за да не отварям нова тема-Искам да ви питам-някой минавал ли е последните 1-2дни по Северната дъга???? В смисъл Кърпили ли са Дупките или положението си е същото??? Защото утре имам път натам и да знам ако Не са го ремонтирали да търся обходен маршрут?!!!!!
Благодаря Предварително!!!!

guns3 написа:Колеги за да не отварям нова тема-Искам да ви питам-някой минавал ли е последните 1-2дни по Северната дъга???? В смисъл Кърпили ли са Дупките или положението си е същото??? Защото утре имам път натам и да знам ако Не са го ремонтирали да търся обходен маршрут?!!!!!
Колеги има ли кой да сподели наистина какво е състоянието на Северната дъга,че и на мен ми се налага в близките дни да бръмча от там??!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
От Казичене до разклона за Кремиковци е плачевно и в двете посоки. Съмнявам се нагоре да е по-различно положението 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
X-citer написа:От Казичене до разклона за Кремиковци е плачевно и в двете посоки. Съмнявам се нагоре да е по-различно положението
От Казичане до моста над Кривина се понася, но преди моста над Ботевградско шосе е ад - един съвет там - карайте най-вдясно и не с повече от 60-70.... пак ще ви се наложат 2-3 слалома,но има шанс да се избегнете ямите. В средна и лява лента шансът е нулев!
ПС Наистина някои да сподели за Северната дъга към момента.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Вчера се прибирах към София и се качих на околовръсното откъм Ботевградско шосе посока Младост. Веднага щом излязох на околовръстното ми направиха впечатление 4-5 коли на 50-тина метра от мен спрени на през 10-20-30 метра една от друга, викам си 'кво пък правят тук тия?' . Наближавам първата - човека в момента си вадеше крика, предна лява гума беше на джанта, втория - също, 3-тия, 4-тия, 5-тия - ВСИЧКИ сменяха гуми!!!!!!!!!! След още 100-тина метра имаще още две коли - и те така, и това в отсечката Ботевградско-Цариградско, а какви са дупки, не ми се говори, ма как не спрях да ги снимам, беше като няква лоша шега.........
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Да им сера в устата, насекаде дупки ... последните 2 седмици 2 пъти изправям джанди ... да чукам на дърво поне не съм пукал гума. Няма да слагам алуминиеви. В това време се чудя от идиоти по пътя ли да се пазиш, от дупки ли ... от полиция ли. Трябва да си машина, сядаш в колата и забравяш за всичко друго ...
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
kokobm написа:...на околовръсното откъм Ботевградско шосе посока Младост...
Е там точно дупките са около 15-20см дълбоки (вижда се армировка чак) и са ама много на брой, някак на магия диагонално на пътя успях да ги мина без да скоча вътре.
абе не ги ли оправиха дпките вече че тряя минавам на 35мм височина 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
AceMF написа:kokobm написа:...на околовръсното откъм Ботевградско шосе посока Младост...
Е там точно дупките са около 15-20см дълбоки (вижда се армировка чак) и са ама много на брой, някак на магия диагонално на пътя успях да ги мина без да скоча вътре.
А , къде ги тия дупки бе . Мен ми се видя пътя добре , в сравнение със севрената дъга , южната част е песен

абе не ги ли оправиха дпките вече че тряя минавам на 35мм височина
В момента по-ще ти е добре на 35 см
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Сравнение с Март сега как е сега околовръстното? Запълнили ли са някои дупки или ще се наложи да си махам тазовете, че да не изхвърчат пак. 

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3