Инцидент в "The mall" в София
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Инцидент в "The mall" в София
е вия кво искате бе охраната да е обърнати китки и да ви фръцка дупе ли бе.......снимачите кво голяма сензация ейййййй да снимаш кафява вода,ма нали после трябва да се качи във facebook,кво ми се сравнявате с парижани,там на дали ще има 20 овчара които да снимат 

неадекватни са в мола
днеска сецна тока за секунда в резултат на което единия асансьор засече на -1во ниво, имаше хора вътре
почнаха да звънят на звънеца да им помогне някои да се отворят вратите, защото те бяха блокирали
към 10ина минути суматоха докато накрая не им отвориха
в асансьора имаше 2 малки деца и възрастен човек, заедно с някакви други хора там
по принцип всяка вечер след 11 текат ремонтни работи, боядисват, сменят плочки и т.н.
мола наистина си личи че е завършен през пръсти и довършителните им работи в момента ги дооправят
днеска сецна тока за секунда в резултат на което единия асансьор засече на -1во ниво, имаше хора вътре
почнаха да звънят на звънеца да им помогне някои да се отворят вратите, защото те бяха блокирали
към 10ина минути суматоха докато накрая не им отвориха
в асансьора имаше 2 малки деца и възрастен човек, заедно с някакви други хора там
по принцип всяка вечер след 11 текат ремонтни работи, боядисват, сменят плочки и т.н.
мола наистина си личи че е завършен през пръсти и довършителните им работи в момента ги дооправят
No bling at the Ring
Toneloker написа:И като толкова ти харесва Париж защо не живееш там?
и аз тва се питам всяка сутрин май съм мазохист

трябва първо 10 човека да ни хване тока и с чесане на глава да се присетим аджеба, че имаме некви права
май бързо забравихте момчето на фонтана дето загина?!?! така е щот не е опряло до вас и не ви го пожелавам!!
мен, ако ме беше напсувала сотката или щях да го удавя в гьола под него или щеше си види тъпата кратуна в господари на ефира
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Toneloker написа:И като толкова ти харесва Париж защо не живееш там?
Аз уча в Париж и да ти кажа честно тази представа, този идеал, който всички имат за Париж се изчерпва с посещаването на Айфеловата кула, Лувъра и още няколко забележителности. Реалността, когато заживееш там, е много различна, особено като се сблъскаш с гадната им бюрокрация.
Някой като разбере, че живея там и все едно съм му казал, че съм в рая. Но като завърша тук, не бих останал и скунда повече да живея.

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
hhhtttyyy написа:Днес питах един мой приятел, който работи в един магазин в мола какво е чул за случая. Той реши да ми сподели, защото сме доста близки, като ме помоли да не казвам на никой, защото му било казано да си мълчи, иначе не само ще го уволнят ами и можело и "да му се случи нещо". Каза, че става дума за много сериозен конструктивен проблем на сградата. При много бързото строителство има някои пропуски и това сега се отразявало. Имало проблеми и на други места, но те умело се прикривали... Имало сериозни подкупи на комисиите, които одобряват сградата и дават разрешителни за ползване...Каза ми го с такъв страх - чак се оглеждаше, въпреки че нямаше никой наоколо! Мисли да напуска магазина и ми препоръча повече да не стъпвам в мола...
Абе човек ти наясно ли си че твоят приятел трябва не просто да работи в строителен надзор ами да е наясно с архитектурните планове, с инжинерният проект и още куп други неща които за да се научат да ги познаваш ти трябват поне 25 години учене.....
За мен разказаното от теб имаше някакъв смисъл докато не стигнах до цитираната част.
След като прочетох тази част сложих въпросителна върху цялата история.
Предвид че не съм присъствал на споменатото събитие, но днес бях там за първи път и помен нямаше от споменатото от теб... не само ами отпред дежуреше една линеика (на външният паркинг), смятам че това е някакъв вид манипулация чиято цел е .... нямам идея каква....
Говориш за предсрочно завършване или по скоро набързо и немърливо завършване на сградата а дори не спомеаваш че дотук няма нито един мол които да е отворен без да се правят ремонти и след това - доказателството е другото чудо открито наскоро - Сердика Център или можеби не си виждал торбите с вар и прочие в Сити Център София.
Не е отскоро калпавото строителство и няма да спре след твоята безцелна (според мен) "публикация".
И да обобщя : До скоро се занимавах в сферата на инвестициите в строителството, имам поглед над някой от обектите и с чиста съвест мога да кажа че в сравнение с някой други този е строен под погледа на не една фирми за строителен надзор, отгоре на всичко самите Карфур бяха изпратили надзор от Франция - биваики едни от собствениците на тази - структура.
Това дали обслужващият екип е деиствал адекватно е гаиле което ще бере фирмата която се занимава с стопанисване на сградата.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми нормално е за Българската действителност,много пара играе там и автора като е написал за инцидента просто е сигнализирал на медиите от къде да изкарат некой лев,както като обадиш на милицията да съобщиш че не дай си боже си обран,знаят кои са айдуците и просто отиват и си прибират % от айдуците...
с тоя ток сте се вкарали в големи филми!! дори и да укъси някаде заради воадата няма да избие всичко като по филмите.... говорим за 220В инсталация не за някакъв високо волтов дълекопровод.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
AcOrP написа:с тоя ток сте се вкарали в големи филми!! дори и да укъси някаде заради воадата няма да избие всичко като по филмите.... говорим за 220В инсталация не за някакъв високо волтов дълекопровод.
Важното е да споменем, че сме щели да загинем.

AcOrP написа:с тоя ток сте се вкарали в големи филми!! дори и да укъси някаде заради воадата няма да избие всичко като по филмите.... говорим за 220В инсталация не за някакъв високо волтов дълекопровод.
На асаньора хич не бъди сигурен че е 230В (220 е комунистически стандарт, щото не са успели да го докарат до 230

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Оставете сега тая вода, кажете какво мислите за настилката на паркинга
не е ли зверщина, аааа 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
dimithur написа:(220 е комунистически стандарт, щото не са успели да го докарат до 230)

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
lowrider написа:Оставете сега тая вода, кажете какво мислите за настилката на паркингане е ли зверщина, аааа
мани мани ... баш настилката е

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колеги, темата е за КЛЮЧ!
Аз пуснах "кафявата вода"в Мол-а, че жена ми си хареса обувки от 600 лв.и исках да я евакуирам бързо-бързо!
Сериозно: "Наводнението e заради внезапно задействана противопожарна система, а не както първоначално бе съобщено - от тоалетните, видя екипът на Novinitepro.bg."
http://novinitepro.bg/novinite/stolitsa ... gizna.html
Аз пуснах "кафявата вода"в Мол-а, че жена ми си хареса обувки от 600 лв.и исках да я евакуирам бързо-бързо!

Сериозно: "Наводнението e заради внезапно задействана противопожарна система, а не както първоначално бе съобщено - от тоалетните, видя екипът на Novinitepro.bg."

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
titto написа:Колеги, темата е за КЛЮЧ!
Аз пуснах "кафявата вода"в Мол-а, че жена ми си хареса обувки от 600 лв.и исках да я евакуирам бързо-бързо!![]()
![]()
Естествено, че така ще замажат положението

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2