Google Chrome Browser
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Google Chrome Browser
Привет колеги
От скоро ползвам браузъра-"Google Chrome" и не мога да разбера как се сортират "табовете"...при модзилата ми е ясно хващаш го с мишката и си го слагаш пред отворения таб на Facebook примерно,но при Google Chrome има и допълнителни екстри на таб-а и когато го захвана с мишката се отваря като нова страница и много трудно го прибирам в редицата на табовете....Някакво решение на проблема без да сменям браузъра че е добър 

Speed?

Re: Google Chrome Browser
И аз го ползвам този browser и съм много доволен.
Та, ако разбрах добре въпроса ти, просто си хвани таба, който искаш да преместиш и го движи само в права линия, минавайки "през" другите табове. Ако го мръднеш надолу, само тогава се отваря в нов прозорец.
Та, ако разбрах добре въпроса ти, просто си хвани таба, който искаш да преместиш и го движи само в права линия, минавайки "през" другите табове. Ако го мръднеш надолу, само тогава се отваря в нов прозорец.

- bojanski
- Потребител
-
Ок а трябва ли да си супер прецизен да не кривнеш или има някакъв друг трик да го движиш в права линия

Speed?

bojanski написа:Ок а трябва ли да си супер прецизен да не кривнеш или има някакъв друг трик да го движиш в права линия![]()
Не, не е нужно да си много прецизен. Ако искаш да си съвсем сигурен, освен мърдането наляво и надясно, движи мишката леко нагоре.

- bojanski
- Потребител
-
Да ама е сега забелязах,че за части от секундата таб-ът застава на зададеното от мен място и пак се откача....
Да не би нещо да ми е пеебан хром-а?

Speed?

bojanski написа:Да ама е сега забелязах,че за части от секундата таб-ът застава на зададеното от мен място и пак се откача....Да не би нещо да ми е пеебан хром-а?
Като дам нагоре, при мен не се откача.

- bojanski
- Потребител
-
Абе става само,че трябва да го пусна супер бързо за да не се разкачи... нищо няма значение Благодаря все пак... 

Speed?

7 мнения
• Страница 1 от 1