Защо по пътищата на България всеки мрази другите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Въпроса е в черния текст в началото:

Да, винаги
37
26%
Да, но само ако кара по правилата
90
63%
Не, защото мразя по дефолт "еди-какви-си" коли
5
4%
Към всички на пътя се отнасям еднакво (не)колегиално
10
7%

Общо гласове : 142
Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Re: Защо по пътищата на България всеки мрази другите?

Мнение от Jessy » 07 Май 2010, 2:06

acho.rs написа:
Jessy написа:аз пък съм забелязала че от анкетата, всички вкупом мразят КАТ :mhihi:

И КАТ мразят всички :mhihi:

мразят те ако си изряден, ако си в нарушение много даже те обичат
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Май 2010, 1:23

Jessy написа:
acho.rs написа:
Jessy написа:аз пък съм забелязала че от анкетата, всички вкупом мразят КАТ :mhihi:

И КАТ мразят всички :mhihi:

мразят те ако си изряден, ако си в нарушение много даже те обичат

Хаха , има нещо вярно , но аз без да си крива душата казвам , че не съм попадал на гадни полицай , напротив . Малко са ме спирали , но съм се държал с тях точно , без да се тарикатея и съм бил изряден , ако не борим скоростта :mhihi: Да не говорим , че съм и с десен волан и английски номера а още не са се заяждали за това ... не знам , даже защо ме спират толкова рядко , явно попадам на хора ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Май 2010, 9:44

Прави това, което другите искаш да правят на теб. Това за мен е критерият. Защо ако някой е тъпанар и се държи по този начин на пътя, аз трябва да му подражавам, за да му "докажа" какво, че съм по-големия тъпанар ли? Защото не виждам какво се променя с това, да "накажеш" някого на пътя, който се е държал еди как си и ли е карал по някаквъ начин. На мен лично понякога също ми кипва келя и се вживявам в тази роля и после искренно съжалявам мога да ви кажа. Аз не чувствам удовлетворение в това да се наложа над някого. Пример. Прибирам се от събора, обаче в неделя. На магистралата съм за Стара Загора, таман подминавам Пловдив и от Пловдив ми изскачат две Х5-ци и ми пресякоха пътя, макар, че се отбих в най-лявата лента като ги видях, те пък някакъв камион изпреварваха , ама сигурно не видяха че идва кола отзад, знам ли. Сетне ги подгоних и им свирнах даже, минах покрай тях с 210 и какво постигнах? Нищо. До Стара Загора ми беше толкоз криво от тази постъпка, че нема накъде. Какво като ги изпреварих, какво от това? Едно голям нищо. Имаме в нашия град една пикла, щото незнам каква друга дума да употребя, нещо е скарана с предимствата и престрояването, няколко пъти ме е засичала веднъж без малко да се цунем челно, кара някаква Tigra, но не защото кара Опел, а защото е точно пикла, ми е идвало да спра кораба майка напреки на пътя, да я смъкна от колата и да и бия два шамара и после да я питам кой я научи да кара като на полето и й даде книжка. Ама и от това няма да има полза. Така че, гледам в моето канче и пътя пред мен доколкото мога и да не си хабя нервите с лумпените около мен, че понякога и аз съм такъв и по-голям даже.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Предишна

Назад към Извън Темата