Цеци - кандидат президент на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли гласували Цеци да е президент

Да
34
35%
Не
64
65%

Общо гласове : 98
Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Цеци - кандидат президент на ГЕРБ

Мнение от Ogi » 05 Май 2010, 12:26

saleen написа:
Helix написа:Човека прави акций през ден и арестува престъпници, това му е работата и я върши добре.

Наистина ли ги прави той, или обира лаврите на колегите си? :mhihi: И колко от тези "престъпници" (в кавички, защото съдът може да каже кой е престъпник и кой невинен) остават на топло? Питам, понеже май се спуска и присъди да раздава напоследък... :mhihi: :conf:

нали правиш разлика м/у МВР и Съдебната власт...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Май 2010, 12:29

Аз я правя, за министъра не съм съвсем убеден, поне от това, което излиза в медиите ;)
Последна промяна saleen на 05 Май 2010, 12:31, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Май 2010, 12:30

факт е че отвличанията спряха - поне за сега
как е представено от медиите е друг въпрос, а и поне доста хора вече ги е страх от МВР
аз съм доволен - нека да са показни акциите, голям праз
преди МВР не вършеше абсолютно нищо, дори т.нар. нагли буквално се подиграваха с полицията и цялата държава

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Май 2010, 14:41

© написа:преди МВР не вършеше абсолютно нищо, дори т.нар. нагли буквално се подиграваха с полицията и цялата държава

Кога са се подигравали на приятелите си? 10 години престъпниците и полицаите пиеха на една маса всяка вечер! Няма как да се подиграват един на друг първи приятели! Всеки квартален льохман имаше покровител в районното при червеното и жълтото управление 2001 до юли 2009.
Не знам какво искат повече от Цветан Цветанов някои вечни мрънкала - търтеи? За толкова кратък период от 9 месеца свърши работа несвършена за 9 години от червени и жълти!
Не му трябва да е президент - президента няма никакви сериозни правомощия. Ако Цветанов и Борисов останат поне до 2015г. на постовете си ще бъде доста добре положението 2015г. Дразни само Дянков, но е е далеч по-добре с него, отколкото наглия комуняга Орешарски, дето си въртеше далаверите със Сергейчо.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Май 2010, 16:41

Като гледам доста оптимисти има тук, дано пък да сте прави, че се случват и добри неща, защото аз такива не виждам.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2010, 16:49

Абе да изловат дребните айдучета,щото това ми се струва че е разчистване на сметки и отваряне на нови "работни места"

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Май 2010, 18:13

Демирев написа:Не знам какво искат повече от Цветан Цветанов някои вечни мрънкала - търтеи? За толкова кратък период от 9 месеца свърши работа несвършена за 9 години от червени и жълти!

Ми к'во искат - искат да теглят данъчен кредит за джипето, после да казват, че нищо хубаво не виждат в новото управление. 'Ма здраве да е - кьорави има достатъчно много. Че свърши работа, никои не може да го оспори, но някои хора просто не им отърва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 13 Май 2010, 0:25

Не

Предишна

Назад към Извън Темата